.

Dalila došla u pola noići kod Stefana i saopštila da je trudna, Osman Karić, otac Stefananov, potvrdio svaku izgovorenu reč!!!

USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Dalila aferu sa Stefanom krije kao zmija noge, Osman potvrdio sve šok detalje

Stefan i Dalila se nakon ovog skandala više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u Zadrugu 5
USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Dalila aferu sa Stefanom krije kao zmija noge, Osman potvrdio sve šok detalje

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dok se prijatelji porodice Karić iskreno nadaju da Stefan nije imao s*ks sa Marijanom Zonjić, kao što neki pričaju, Jovana Ljubisavljević biće neprijatno iznenađena kada sazna da je njen verenik navodno bio sa Dalilom.

Naime, nakon što su u trećoj sezoni rijalitija Dalila i Dejan pobegli sa imanja u Šimanovcima počele su da kolaju priče da je Stefan bio glavni krivac za to.

Scenario koji je Dalila ove sezone odglumila bio je planiran za Zadrugu 3 samo što je tada meta bio Stefan Karić u koga se zaljubila iako je bila u braku sa Dejanom. Ni nakon bekstva nije uspela da izbaci Karića iz glave, pa je skovala plan kako da ga smota po izlasku iz rijalitija. Čim je Karić izašao ona je nabavila njegov broj i počela da mu šalje poruke. Ubrzo su se upustili u aferu tokom koje je Dalila postala opsednuta Stefanom dok je njemu ta veza bila samo razonoda. Kada je odlučio da prekine Dalila je potpuno odlepila. Jedne večeri došla je u vilu Karića i tvrdila da je u drugom stanju. Stefan je odmah provalio da laže pa ju je u gluvo doba noći izbacio na ulicu – tvrdi izvor za „Svet“.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević održao nadahnut i emotivan govor, majka gledal u TV i plakala!

Printsc Pink

 

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac Osman Karić svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i pre Filipa Cara nabijala Dejanu rogove:

Dalila, Dalila da je sreće tvoje ti bi sa Stefanom bila. Od Dekija si to vešto krila, znao je i on… Ispadao ti je i muž i konj i slon. Kasno je to Deki shvatio pa ti se ispod jorgan planine obratio, Stefana je u tvojim očima blatio. Savete ti dao, možda ti je deda od sramote sa stolice pao. Šta će reći raja, polupala si g*zom Stefanova j*ja. Hajmo draga kući, bruka će u selu pući. Šta će reći raja, biće Dalila belaja – rekao je u svom maniru Osman.

PREPORUKA:   Gruja varao ženu u rijalitiju, svakodnevno je ponižavao, a sada želi pomirenje, šokirao izjavom!

Stefan i Dalila se nakon ovog skandala više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u „Zadrugu 5“. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Ljubisavljević koju planira da oženi po izlasku iz rijalitija Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje.

NOVA AFERA DRMA ZADRUGU 5! Otkriveno sve o Neveninoj skandaloznoj prošlosti, bila u vezi sa makroom, a sada se oglasili i njeni najbliži

BONUS VIDEO:

Tagovi
Osman Karić Stefan Karić dalila dragojević najnovije zadruga vesti zadruga najnovije vesti najnovije vesti zadruga zadruga nanovije vesti zadruga najnovija vest vesti uživo zadruga zadruga live stream zadruga peta sezona zadruga najnovije zadruga najnovije Zadruga 5 finale Rijaliti zadruga Zadruga rijaliti Zadruga učesnici zadruga uživo Zadruga 5 zadrugari zadruga5 Zadruga
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!