.

Dalilina Majka: Sprema se tužba protiv svih koji su protiv Dalile!

„DALILA ĆE IH SVE TUŽITI“ Majka rijaliti učesnice zapretila ADVOKATOM, pa otkrila istinu o odnosu ćerke sa Stefanom Karićem

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, otkriva da će njena ćerka nakon rijalitija “Zadruga 5” tužiti sve one koji su ružno pričali o njoj. Naime, ona ističe da je najveći problem što se o njenoj ćerki uvek ružno govori.

kombo Tuzla Emina Mujić Dalila Dragojević Foto: Milan Ilić, jovan ilić, Shutterstock / RAS Srbijakombo Tuzla Emina Mujić Dalila Dragojević

– Vrlo dobro znam kakva je moja ćerka. Sigurna sam da će kada izađe iz rijalitija tužiti sve one koji su je klevetali u ovih nekoliko meseci koliko je u rijalitiju. Sada kada bih pokušavala da sve demantujem i odgovaram na glupe i primitivne komentare, pa kako bih sve to postigla? Jednostavno je nemoguće. U tom slučaju je najbolja opcija da Dalila kada napusti rijaliti odmah krene sa tužbama i ne sme da ostane nikome dužna – priča besno Emina za “Super TV“ i dodaje:
Dalila Dragojević Foto: screenshotDalila Dragojević

– Nažalost rijaliti je takav koncept programa gde svako može da te blati, a da ne odgovara za svoje postupke. Primitivnih ljudi je uvek bilo, kako u rijalitiju, tako i van njega, ali granica mora da postoji. Svako sebi danas daje za pravo da bilo čiji život komentariše – ističe majka Dalile Dragojević koja napominje kako se o njenoj porodici priča sve najgore, dok je sada njen već bivši zet Dejan Dragojević pošteđen svega.

PREPORUKA:   Dalila se zbog ljutnje nakon Zadruge nije videla sa majkom!

– Očigledno je da smo mi kao porodica Mujić veliki trn u oku svima. Pokušavaju da nas ocrne na svakom mogućem ćošku. Uradila je to što je uradila u rijalitiju, ali sada je zaista dosta. Ako budem došla na finale, malo je reći da će leteti perje. Neću biti suzdržana i napraviću skandal ako treba. U meni će sigurno proraditi ludilo i nastaće lom. U rijaliti se unose informacije kako moj bivši suprug Huso Mujić i ja blatimo Dejana kada gostujemo po emisijama, ali to nema veze sa vezom. Kada Deja bude izašao i video da nas nema nigde, tek će onda shvatiti da su ga lagali i da će morati da se izvini Husi i meni – zaključuje Emina Mujić za “Super TV“.
Dalila Dragojević Foto: screenshotDalila Dragojević

PREPORUKA:   Narod DRVLJE I KAMENJE BACA NA DALILU posle njenih rači voditelju šta namerava posle Zadruge!

Dalila nije imala ništa sa Stefanom Karićem

Emina napominje da je laž da je njena ćerka imala bilo šta sa akutelnim učesnikom “Zadruge” Stefanom Karićem. Stefan i Dalila se nakon navodnog intimnog odnosa više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje:

– To je apsolutna laž! Dalila nije imala ništa sa Stefanom Karićem, žele da joj napakoste.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!