.

Danijel Višić izbačen iz Zadruge, razočarani roditelji ga izbacili iz porodične kuće zbog veze sa bolesnom Miljanom Kulić, spava u hotelu!

Danijela roditelji IZBACILI IZ KUĆE zbog veze sa Miljanom Kulić: „Morao sam da odem u hotel“

Danijel Višić prošle nedelje napustio je „Zadrugu 4“, budući da je imao najmanju podršku publike, a sada je otkrio da ga je porodica izbacila iz kuće zbog toga što je u rijalitiju bio u vezi sa Miljanom Kulić.

Danijel Višić Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Danijel Višić

– Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani – započeo je Danijel gostujući na „RED“ TV-u, pa nastavio:

– Brat je jedini okej, rekao je: „Daj, brate, iskuliraće oni, svi znaju da je to sprdnja sve“. Šokirani su bili, neko te gleda, poznaje te ceo život, zna kakav si, zna s kim se družiš, krećeš i onda te vide tamo i… „Đuskovizija“, tu je bio kraj… Biće valjda sve okej, neću da razmišljam. Treba valjda da prođe neko vreme, zato sam ih pustio i iskulirao, da ne bi sad bilo neke svađe.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Zadruge hitno priključena na infuziju da bi bila normalna!

Danijel je prokomentarisao i to što se Miljana, iste noći kada je on napustio „Zadrugu“, ošišala na ćelavo.

– Ne bih voleo da u tome ima mojih zasluga, ja se nadam da nije zbog mene, već zbog Zole i Kristijana. Iskreno, ja kad sam video bio sam šokiran, nije mi bilo svejedno. Možda se sprema za neki film, neku ulogu, kod nje je sve moguće, pa sad isprobava da vidi kako će da joj stoji – rekao je Višić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!