.

Divna DNK prati i uhodi Zolu, intervenisala policija!

DIVNA DNK UHODI I PROGANJA ZOLU: Morala i policija da reaguje, bivši zadrugar uznemiren

– Zola nije znao šta ga je snašlo, ni otkud Divna, jer nikad on nije imao neku blisku komunikaciju sa njom. – navodi izvor između ostalog.
Divna uhodi Zolu

Foto: Alo/Printscreen

Divna DNK izgleda da je iako je udata za Marka, bacila oko na Zolu kog svakodnevno proganja. Ona je, kako se navodi, pre mesec dana nazvala Zolu koji je bio iznenađen njenim pozivom. Ćaskali su malo, Zola je zbivao šale da bi ona počela da ga zove svaki dan i da mu piše.

Kako izvor tvrdi, Divna se direktno nabacivala Zoli zbog čega joj je on za uznemiravanje zapretio policijom.

Divna i Marko u emisiji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Zola nije znao šta ga je snašlo, ni otkud Divna, jer nikad on nije imao neku blisku komunikaciju sa njom. Kada ga je prvi put nazvala on kaže da je shvatio da je popila i onda se sa njom šalio, ali je ona počela konstantno da ga zove i da mu šalje poruke. U jednom momentu on je pitao gde joj je Marko da bi ona počela da ga laže kako nije sa njim. Udvarala mu se i pisala da bi došla kod njega u Derventu samo da joj on pošalje pare za autobusku kartu. Zola je shvatio da je vrag odneo šalu i ljubazno i fino joj napisao da ga ne uznemirava, da on ima devojku kojoj smeta što mu Divna piše. Ali, ništa to nju nije sprečilo da ga zove kao i Miljana što je radila po dvadeset puta na dan. On je blokirao u nekom momentu, a onda je ona od radnica valjda iz prodavnice neke uzimala telefon i zvala ga – priča za Paparazzo izvor blizak Zoli i dodaje:

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša razgovarao sa psihijatrom, otkriveni detalji razgovora i dijagnoza
Zola

Foto: Youtube/Printscreen

– Zola je njoj na kraju rekao da ako ga bude još uznemiravala da će da prijavi sve policiji i da joj je bolje ad se drži Marka i da njega ostavi na miru. Ali, koliko znam, sad ga ne zove kao pre, međutim, ume da mu pusti poruku, a Zola je pre nekoliko dana shvatio da ga je čak i sa Markovog telefona zvala. Rekao je da ako nastavi da će stvarno da je prijavi. Ne znam, on kao lepak, jedva se otarasio Miljaninih poziva sada mu se iz čista mira nakačila Divna. Meni je to smešno, ali njemu verujem da nije – završava izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!