.

Drug Ane Spasojević se javno oglasio i osudio Bilala Brajlovića, skandalozno pričao o Zvezdanu Slavniću!

OŠTRO OSUDIO BILALA Drug Ane Spasojević se oglasio, pa osuo rafalnu paljbu po Brajloviću, a tek šta je rekao za Zvezdana, skandal

Razvezao jezik
OŠTRO OSUDIO BILALA Drug Ane Spasojević se oglasio, pa osuo rafalnu paljbu po Brajloviću, a tek šta je rekao za Zvezdana, skandal

Alo! Nina Denda

Od samog početka “Zadruge“, ljubani trouglovi u kojima je jedna od glavnih akterala bila i Ana Spasojević podigli veliku prašinu. Podsetimo, Ana je na početku priznala emocije prema Marku Markoviću, ali među njima nije došlo do konkretizacije, nakon čega se zbližila sa Bilalom Brajlovićem. Brajlović je u više navrata istakao da se neće zadržavati u svojim odnosima, te se ni ova veza nije zaživela. Tim povodom oglasio se Stefan, Anin bliski prijatelj, kako bi prokomentarisao novonastalu situaciju.

Anin drug se osvrnuo na njenu kratkotrajnu vezu s Bilalom, te je otkrio da li je primetio iskrene emocije s njene strane.

PREPORUKA:   Miljana i Marija Kulić se obogatile u rijalitijima: Apartmani, kola, kuća, renovirana cela porodična kuća, ogroman novac!

Alo! Nina Denda

– Ana se zaigrala nakon njegovog ponovnog ulaska. Ne vidim da se među njima nešto ozbiljno dešava. Gledaocima je jasno šta on radi sa svim devojkama. Prema svakoj je isti. On ne zna da voli. Igra se sa devojkama. Kad je izašao, uverio se koliku pažnju su privukli njegovi postupci, pa je nastavio jačim tempom – rekao je Anin drug.

Zvezdanovo druženje sa Anom privuklo je veliku pažnju, kako zadrugara, tako i publike. Njegova devojka Anđela Đuričić je u više navrata ispoljila ljubomoru kada je njihov odnos u pitanju, a Anin drug je iskreno prokomentarisao ovaj slučaj i iskreno otkrio da l i je video varnice među njima.

PREPORUKA:   Kućni video Marka i Sanje Grujić!

Alo! Nina Denda

– Ne daj Bože da postoje emocije između Zvezdana i Ane. Očigledno je da mu prija prisustvo jedne Ane, s obzirom na to da mu se i bivša žena tako zove. Ana je uvek branila Zvedzdana i Anđelu. Ne vidim nikakve varnice među njima – istakao je Stefan.

Tagovi
ana spasojević Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 svadba zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!