.

Filip Car rekao Maji da se želi videti sa Dalilom pa je ponovo usledila velika svađa! (SNIMAK)

„GOVORI MAJI DA HOĆE DA VIDI BIVŠU“ Dalila progovorila o Carevim provokacijama, pa usledio njegov novi OKRŠAJ sa Marinkovićevom

Foto: screenshot

Jovana Tomić Matora i Dalila Dragojević razgovarale su u garderoberu „Zadruge“ o Filipu Caru, a malo potom nastao je haos između njega i Maje Marinković.

Dalila Dragojević Foto: screenshotDalila Dragojević

– Ja koliko sam čula pričali su o horoskopu, ona Đeodvić i Dejan. Pričali su za salon da si pričala, ali generalno su komentarisali. Nevela sam te za situaciju Irma, Dejan je ispao fer i rekao je da se oseća neprijatno za tvoju mamu i rekao da su ljudi za njega bili dobri i da nema veze sa tim. Dejan kad je izlagao Irma je rekla da se pere preko nje i da stoji iza svake reči. Čak je i Miljana rekla da ti nikad ništa nisi rekla za njenog oca – pričala je Matora.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković davila Filipa Cara kada je videla i shvatila da se ponovo približava i muva Dalilu!

– Nije ona važna – kazala je Dalila.

– Došao je i tražio vlažne maramice i jutros kad sam došla da se kupam, on je govorio Maji da hoće da vidi bivšu devojku, da pola stvari nisam radila kao ona. Bili smo u wc i Maja je rekla da je prljav bademantil, on rekao da prljavo, kad si se setila da mi opereš i tanji da opereš i ona je rekla da zna šta on priča. On zna da sam mu ja sve slagala – pričala je Dalila.

– On zna da će tako da je povredi, ali tako i misli – istakla je Matora.

– On došao do izolacije i govori glasno njoj da shvati da više nisu zajedno i da nije njegova devojka – otkrila joj je Dalila.
Dalila Foto: screenshotDalila

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković ponovo doživela nervni slom, davila Cara, lomila prozore i nameštaj, cepala zavese, zbog Janjuša! (FOTO + SNIMAK)

Malo potom su Maja i Filip legli u krevet, a nakon par zagrljaja usledila je nova rasprava, pa su jedno drugom okrenuli leđa.

Car ja nakon nekoliko minuta ustao iz kreveta, a Maja mu je odmah zapretila, pa se on ubrzo vratio u krevet.

U jednom momentu prošla je Marijana Zonjić, a Filip joj je dobacio, što je izludelo Maju. Međutim, i to su brzo prevazišli, pa su nastavili da se grle, a onda je došlo do nove rasprave.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!