.

Goca Tržan se kao bosa po trnju provela sa Ivanom Marinkovićem, dobila nadimak drolja!

„ZBOG IVANA MARINKOVIĆA SE UZ MOJE IME VEZUJE REČ – D**LJA“ Goca Tržan očajna zbog životne greške: „Kao bosa po trnju“

Poznata pevačica Goca Tržan bila je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem, a bivši suprug je, kako ona ističe, nakon razvoda učinio sve da u medijima stvori lošu sliku o njoj.
Goca Tržan, Ivan Marinković Foto: S. Krstić, P. Marković / RingierGoca Tržan, Ivan Marinković

Naime, pevačica Goca Tržan postala je glavna tema u brojnim pričama u šestoj sezoni „Zadruge“, i to zbog bivšeg supruga Ivana Marinkovića.
GocaGoca

Tržanova se retko osvrće na neuspeli brak sa Ivanom, ali je istakla da je njen bivši po svaku cenu želeo da joj naruši ugled u javnosti, te da se osećala kao da je mnogi doživljavaju kao „d**lju“ i „ološa“.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ubačena u Zadrugu pa odmah napala oce njenog deteta Ivana Marinkovića (SNIMAK)

– Prošla sam kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo – kazala je ona.
Ivan Marinković Foto: screenshotIvan Marinković

– Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, d**lja, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu, jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja nema tabue, itd… – dodala je Goca, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

PREPORUKA:   Zorica Marković žestoko napala Mariju Kulić, zapretila joj da će je razotkriti i otkriti sve njene mračne tajne!

(Kurir)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!