.

Haos i tuča u Zadruzi ne prestaje ni za Vaskrs, žestok sukob i odnošenje iz rijalitija, pretnje i ucene!

HAOS U „ZADRUZI“ NA PRAZNIK Pevačicu izneli iz kuće, nasrnula na Boru: „Sve ću da kažem, neka mi uzmu honorare!“

Sandra Rešić i Bora Santana Foto: screenshot tv pink / screenshot

Ni tokom prazničnih dana među zadrugarima ne vlada harmonija i sloga, pa je tako sinoć u „Zadruzi 4“ došlo do velike svađe između pevačice Sandre Rešić i Bore Santane.

Sandra Rešić i Bora Santana Foto: screenshot tv pink / screenshot
Sandra Rešić i Bora Santana

Njih dvoje su u noći između Velikog petka i Praznika rada za stolom sve vreme provocirali jedno drugo, a onda je svađa eskalirala.

– Tvoj najveći problem je Milica Kemez, a ne Sandra Rešić! Ti si jedan mali miš koji ne sme ništa da kaže Milici, jer je voliš p***o – vikala je Sandra na Boru.

PREPORUKA:   Rialda Karahasanović i Sandra Rešić se posvađale, raspalo se prijateljstvo i sve su jedna drugoj saopštile!

– Ja sam video ko si i šta si podržavala, a onda si pokazala ko si i ja nju ako volim to je moj problem, a što ti nisi rekla da voliš Anđela, ja bih te podržao! Ali nema veze, sve ću da kažem za mesec dana i j***m li ti mamu i tatu po sred p***e, i sve na gomilu – rekao je Bora, koji je pevačici psovao preminulog oca, pevača Nina Rešića.

Sandra Rešić i Bora Santana Foto: screenshot tv pink / screenshot
Sandra Rešić i Bora Santana

– Danima me pecka, sve ću da kažem, ali neću sada jer mi ne trebaju klipovi, ja ću sve da kažem ispod jorgana bez bubice pa neka mi uzmu honorare! Dabogda ih dao na ono što ne treba – vikala je Sandra koja je zatim nasrnula na Boru.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić Ša namerava da izađe iz Zadruge kako bi okončao svoj brak i sačuvao novac koji poseduje na bankovnim računima

Stefan Karić je pokušavao da je smiri, a onda su zadrugari izneli pevačicu iz Bele kuće, kako bi sprečili još veći haos.

VIDEO: Sandra Rešić pala u nesvest

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!