.

Huso Mujić spašava Dalilu od pomahnitalog Filipa Cara, rešio na kraju Zadruge da se umeša u njen život!

„NE MOGU DA GLEDAM KAKO MI CAR ZLOSTAVLJA ĆERKU“ Huso Mujić rešio da povuče ŠOK POTEZ pred kraj Zadruge: Hoće da SPASI DALILU

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić progovorio je o nedoličnom ponašanju ćerke u rijalitiju „Zadruga“, pa priznao da mu teško pada da gleda kako je Filip zlostavlja.

Dalila Foto: Screenshot, Facebook / RAS SrbijaDalila

On je istakao da će se na sve načine potruditi da agresivnog dečka svoje ćerke udalji od čitave porodice Mujić.
Dalila Dragojević i Huso Mujić Foto: screenshot Dalila Dragojević i Huso Mujić

– Trudim se da ne gledam rijaliti, čitava situacija jako loše utiče na mene. Ovo je užasno šta se dešava, njih dvoje nisu normalni. Još pre nekoliko meseci sam govorio: „Svega će biti, a kajanja najviše“. Znao sam da se moja ćerka neće usrećiti sa Carem i da neće biti srećna nakon što je povredila svog muža – rekao je najpre Huso za Alo, koji ističe da i pored svih Dalilinih grešaka namerava da je zaštiti.

– Dalilu ne pravdam niti sam ikada to radio, ali čak i da je najgora, ovaj teror nije zaslužila. Nijedna žena ne bi trebalo da trpi nasilje koje moja ćerka trenutno doživljava. Ona ne ume da ćuti u svađi, provocira ga, uzvraća udarce… Odnos im je katastrofalan. Osećam se jako bespomoćno kada vidim snimke na kojima neko davi moje dete u bazenu, naježim se kada vidim da se u svađama gađaju kamenjem, vređaju… Nažalost, ja joj ni na jedan način ne mogu pomoći, ruke su mi vezane. Ne bih mogao da gledam kako neko vrši nasilje nad osobom koju ne poznajem, a kamoli da budem miran dok neko moje dete muči – iskren je bio Mujić, koji je svestan da će njegovu ćerku kazna za javnu preljubu tek stići.

PREPORUKA:   Potvrđeno da je starleta Maja Marinković u vezi sa mužem svoje dobre drugarice Aleksandre Subotić!

– Dalila je kriva za ovo što joj se dešava, imala je kraj sebe normalnog čoveka, nije ga htela. Ostavila je Dejana zbog ovog probisveta. Ona će se sa pravim posledicama svojih dela suočiti tek kada izađe iz rijalitija. Ušla je u Zadrugu kao normalna, stabilna žena, a izlazi iz nje nenormalna i poročna. Bojim se da će biti kasno kad shvati šta je uradila od svog života – iskren je bio Mujić, koji i pored razočarenja planira da pruži podršku Dalili.

PREPORUKA:   Strašan životni period Filipa Cara, završila se Zadruga pa posrnuo u svakom pogledu

– Kakva god da je, moja je. Ne želim da joj se mešam u život, ali daću sve od sebe da joj pomognem. Skrenula je sa puta, probaću da joj objasnim da ne radi ispravne stvari. Ukoliko ne uspem da je opametim, odustaću, neka radi šta zna – zaključio je Mujić za „Alo“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!