.

Ivana Aleksić se porobiti Ivana Aleksića posle razvoda, uzeće mu imovinu i 50000 evra od honorara zarađenog seksom u Zadruzi sa ljubnicom Tarom Simov!

Ivana Aleksić POSLE RAZVODA DOBIJA 50.000 EVRA?! Uzima od Ša pola honorara zbog prevare i ponižavanja pred kamerama

Foto: screenshot

Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, rešila je, prema pisanju medija, da reperu, koji ju je u „Zadruzi 4“ prevario sa tarom Simov, naplati preljubu i vređanje pred kamerama.

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić

Otkako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario sa Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbesneli su učesnika „Zadruge“ toliko da je počeo svakodnevno da je vređa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati – oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju, piše „Hit Informer“.

PREPORUKA:   Mensur imao seks sa starletama Minom Vrbaški i Majom Marinković, brutalno im je odgovorio na prozivke!
Nenad i Ivana Foto: A.I. / RAS Srbija
Nenad i Ivana

– Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom na to da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice – rekao je za pomenuti list neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

– U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati… Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala „smrad“, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali ga je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca iz „Zadruge“, odnosno 50.000 evra.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!