.

Javila se i Nadeždina majka posle seksa njene ćerke na Božić a koja joj čuva sina u stvarnom svetu

OGLASILA SE ZA BOŽIĆNadeždina majka Slavica otkrila šta radi sa unukom Longom, spomenula Tomu i ovo poručila njegovim roditeljima (VIDEO)

Nadežda i Toma

Nadežda i Toma, Foto: Alo!

Nadežda Biljić i Toma Panić ne prestaju da intrigiraju javnost još od samog početka Zadruge 4. Ovaj par započeo je romansu u prethodnoj sezoni Zadruge, dok se ljubav nastavila i nakon nje. Njihove emocije i vanbračna veza krunisane su detetom, kome su dali ime Longo. Podsetimo, Toma je u ovu sezonu ušao kako bi obezbedio svom detetu sve što poželi, a Nadežda se priključila nešto kasnije, nakon javne prevare koju je počinio sa atraktivnom zadrugarkom Paulom Hublin. Njih dvoje su, nakon njenog ulaska bili u lošim odnosima, koji su prouzrokovali niz rasprava i svađa, međutim zadrugari su ubrzo zaplovili u mirnu luku, gde je palo i pomirenje bivših partnera.

Nadežda i Toma

Slavica Biljić, Nadeždina majka, za portal Pink.rs prokomentarisala je odnos, ali i pomirenje Tome i Nadežde, potom je otkrila kakvog je stava povodom njihove priče koja je i te kako zapažena, kako u Beloj kući, tako i van nje. Ona se dotakla i praznika u porodičnom domu, ali je otkrila i kako je mali Longo proveo Novu godinu, ali i Božić.

PREPORUKA:   Novi seks u rijalitiju, Mina i Fran u vreloj akciji u krevetu!

– Ja sam bila izričita po pitanju prevare, a javna prevara je javna prevara. Drugo je kada se to ne vidi, ali na televiziji je nešto drugo. Za mene je to neoprostivo, ali sam sa druge strane, oduševljena njenom snagom, borbenošću i jačinom koju je pokazala. Ona dugačije ne bi umela, i mora da se bori. Kod njih do sukoba dolazi upravo zbog njene impulsivnosti, zato ona onako reaguje kada su svađe u pitanju. Toma je takav da će joj stalno prebacivati za neke stvari, dok ona pojedine napade ne može da trpi. Ja sam tu da je posavetujem kao majka, ali se vidi taj jaz, i prisutno je neslaganje, ali mi smo odrastale u skroz drugom vremenu. Trudim se da razumem sve to, ali je se nikada ne bih odrekla, iako ona to tako misli. Nadežda mora da nauči da u životu mora polako i strpljivo, i da je nekada bolje prećutati, sve se vrati, kad – tad.

PREPORUKA:   Maja Marinković prozvana da je prostitutka i sponzoruša, Brandon udario žestoko, a ispričao i o seči stvari i upadanju u stan Janjuša! (SNIMAK)

– Što se tiče Longa, on je jedno divno i dobro dete. Nije zahtevan, niti oko njega ima bilo kakvih problema. Nadežda zna kakva sam ja majka bila, i iz tog razloga znam da ne brine. Kada sam na poslu, on je sa suprugom i obrnuto, čak i njen brat stalno dolazi i pridrži ga, kada treba, ali i pripomogne meni i Nadeždinom ocu , voli da se igra sa bebicom. On je kod nas sve vreme, a što se tiče Tomihin roditelja, njegov otac mi piše često i raspituje se za Longa, dok njegova majka piše mom suprugu i dobija sve iformacije vezane za našeg unuka. Ne želim ništa loše da pričam, ja u ovoj godini sve opraštam, ali ne zaboravljam – objasnila je Slavica.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!