.

Javila se majka Nadežde Biljić, ispričala da je Toma Panić u ponoć zvao za oproštaj!

TOMA OTIŠAO KOD TAŠTE NAKON DISKVALIFIKACIJEOglasila se Nadeždina majka i otkrila kako im je Panić usred noći došao u kuću i molio za oproštaj! (VIDEO)

„Nada i Toma su zaspali zagrljeni. Pre toga, Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo“ – rekla je Slavica

Kontroverzni zadrugar Toma Panić je nakon fizičkog okršaja sa Lepi Mićom diskvalifikovan iz rijaliti programa „Zadruga“. Po izlasku sa imanja, on je otišao pravo u zagrljaj svoje drage, nevenčane supruge Nadežde Biljić, sa kojom ima sina.

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Toma drži u naručju njihovog sina Longa. Ekipa „Alo!“ pokušala je da stupi u kontakt sa manekenom i njegovom suprugom, međutim, oni su bili nedostupni, za razliku od Nadeždine majke Slavice, koja je za naš list otkrila detalje susreta sa zetom.

– Nismo znale da je Toma diskvalifikovan sve do trenutka kada smo u pola noći dobili telefonski poziv koji nas je trgnuo iz sna .To je bio Toma koji je pitao da li može da dođe kod nas – rekla je Slavica i objasnila u kakvom su odnosu sada:

– Nada i Toma su zaspali zagrljeni. Pre toga, Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo. Oprostili smo mu. Nije imao nameru da napusti sada rijaliti tek tako, ali eto, desilo se – rekla je Slavica i dodala:

PREPORUKA:   Nina Đogani imala dva dečka pred kojima je morala da ćuti o rijalitijima koji su joj uništili život!

– Moj suprug i ja ćemo podržati ćerku u njenoj odluci da i dalje bude u emotivnom odnosu sa Tomom.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!