.

Javila se porodice biseksualke Monike Horvat, otkrili istinu u vezi lezbejske ljubavne veze sa Matorom

Oglasila se Monikina porodica: Matoroj se ovo što su rekli NIKAKO NEĆE svideti!

Matora i Monika

Matora i Monika , Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

Monika Horvat u rijaliti programu „Zadruga 4“ započela je ljubavnu vezu sa devojkom, odnosno sa Jovanom Tomić Matorom. Ovaj Monikin potez iznenadio je mnoge koji je poznaju, s obzirom na to da je ona govorila kako ranije nikada nije imala istopolne veze.

Matora

Matora, Foto: YouTube/Printscreen

U Beloj kući nalazi se i Filip Car, zadrugar koji Moniku poznaje još od školskih dana. Oni se često pravdaju kako se među njima nije desilo ništa više od prijateljsta, ali ipak im zadrugari u to nisu poverovali. Mnogi ukućani smatraju da su Monika i Filip više od prijatelja, da to kriju, kao i da je Monikina veza sa Matorom zapravo samo igra.

PREPORUKA:   Miljana Kulić dobila cveće od roditelja pa se zaplakala i jedva smirila! (SNIMAK)

Monika i Matora

Tokom nedavne svađe Filipa Cara i Paule Hublin, umešala se i Monika Horvat koja je Filipu poručila da ne razbija ništa i da se smiri „zbog njih dvoje“. Ovo je podgrajlo sumnje da između Monike i Filipa nisu čiste prijateljske emocije, već ljubavne.

Sve to potvrdila je i Monikina podrška koja se oglasila i istakla kako su Monika i Filip bili u vezi, kao i da ljubav prema Jovani Tomić Matoroj nije iskrena.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA dobio papire za razvod braka zbog preljube u rijalitiju Zadruga sa ljubavnicom Tarom Simov (SNIMAK)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!