.

Javio se diskvalifikovani Kristijan Golubović, objasnio razloge zašto je diskvalifikovan

OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Otkrio PRAVI RAZLOG diskvalifikacije – tako je moralo, ovo je istina! (VIDEO)

Kristijan Golubović se oglasio nakon diskvalifikacije iz Zadruge.

Izvor: Facebook/Screenshot/Kristijan Kiki Golubovic

Kristijan Golubović je zvanično diksvalifikovan iz rijalitija Zadruga, manje od mesec dana do finala, zbog sukoba sa Miljanom Kulić, ali i pretnji obezbeđenju koje je pokušalo da ga zadrži.

Nakon napuštanja imanja u Šimanovcima pričalo se da je morao da poseti policijsku stanicu, a sada se Golubović prvi put oglasio i putem svog Fejsbuka komunicirao sa publikom.

Za početak je otkrio razlog izbacivanja iz Zadruge:

„Nije Miljana mene isprovocirala, ja se sa njom tako sp*dam. Obezbeđenje se žalilo, šefu i morao sam da budem diskvalifikovan. To je prava istina! Niko nije povređen, hvala Bogu, tako je moralo, žalili su se šefu“, rekao je on, pa otkrio šta je prethodilo svađi.

„Ništa, sinoć je Miljana došla u štek kod mene i male Kristine. Da prostite, bio sam go i počela je da me hvata za genitalije, da me grebe za noge i ruke. Ja sam je isterao iz šteka i počela je da provocira i vređa, ja je izbacim iz šteka, bacim joj štikle i odem. Uđem u kazino, uzmem dve porcije makarona, ona je počela da mi psuje majku i sina. Hteo sam samo da je uhvatim i bacim opet u vodu, u bazen. Ubacio bih je u jezero, ali krmača, ne bih mogao toliko da je nosim. Obezbeđenje je uletelo, ja sam ih malo izgurao i eto. Nemaju klipove kad je bila ispod šanka, došla je tamo da provocira“, pričao je.

PREPORUKA:   Krtiminalac i robijaš zaradio 350000 evra, nije platio kaznu od 50000 evra, a traži još veći honorar za Zadrugu 5, ima dva uslova za!

Kristijan je otkrio da se trenutno nalazi u Novom Sadu, a suprugu Ivanu, koju je prevario u rijalitiju, nije spominjao.

13:51 Izvor: Facebook

 

Ovako je izgledao okršaj zbog kog je Kristijan diskvalifikovan:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!