.

Jutjuber Baka Prase izneo detalje o seksu sa Paulom!

TATA MORA DA JE PONOSAN NA NJU! Baka Prase izneo INTIMNE detalje odnosa sa Paulom: Hladan tuš za Hublinovu!

Paula Hublin je učesnica „Zadruge 4“ dospela je u žižu interesovanja kada je Toma Panić otkrio da je došla u Beograd zbog jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, te da je završila u njegovom stanu, a ona je odmah pojasnila o čemu se radi.

– Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali se*s nismo imali, samo smo se poljubili – ispričala je Paula.

Paula Hublin

foto: Printscreen

Ona je u više navrata naglasila da do sek*sualnog odnosa nije došlo, a povodom svega se oglasio i on na svom jutjub kanalu, gde je potvrdio priču da je Paula bila kod njega, ali i da je ona ta koja mu se javila, obavestila ga da je u Beogradu i izrazila želju da mu dođe u posetu, posle čega je on svojim automobilom došao po nju.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija, Paula Hublin plače i grca, ne može doći sebi zbog odluke produkcije TV Pink! (SNIMAK)

– Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam kondom, zaštita je bila na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to – našalio se jutjuber.

Baka Prase
foto: Pritnscreen

– Ona je došla kod mene posle 10 uveče, poljubimo se. I ona dođe i kao neće ništa dalje. Dolaziš kod nepoznate osobe. I ja sam se raspraavljao s njom, pa je ona skapirala i opustila se. Šta smo mi radili, da li smo možda igrali „Ne ljuti se čoveče? – pričao je Bogdan.

PREPORUKA:   Supruga prevaranta repera Nenada Aleksića Ša otvorila vrata kamerama, pratili je celog dana, živi u svom stanu iz koga će otići reper (SNIMAK)

Kako je Hublinova izjavila da je i njen otac upućen u sve, Baka je imao nešto reči i na tu temu:

– Tata, ša’im se, nije bilo ničega. Tata mora da je ponosan na nju – rekao je on.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!