.

Kija Kockar krila da je dugo bila u vezi sa novim dečkom pre nego što ga je javno predstavila!

KIJA KOCKAR OTKRILA DETALJE VEZE SA NOVIM DEČKOM: Dugo sam krila da smo zajedno!

Dotakla se i odnosa sa Ivanom Alekisć, pa iznela i svoje mišljene o Tari Simov.

Izvor: MONDO

Nakon što je Nenad Aleksić Ša prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov u Zadruzi njegova žena Ivana i Kristina Kija Kockar koju je bivši muž Slobodan Radanović takođe prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani počele su da se druže.

Njih dve su nedavno izašle u provod, a Kija je istakla da Ivana ima njenu punu podršku.

Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! Ne planiramo da osnujemo nikakvu grupu, planiramo da budemo srećne i zadovoljne, što dalje od toksičnih muškaraca. Mi smo bile od početka u kontaktu, čule smo se mesecima i razgovarale satima, a kada se sve ovo desilo, prvi put smo se snimile i uslikale zajedno. Jako mi je drago što se razvodi, zaslužuje mnogo više. Menjaju joj se osećanja, ima trenutaka kada joj je i teško. Lakše joj je od kada je saznala, jer je bila u agoniji, sada bar zna na čemu je„, rekla je Kija i znela svoje mišljenje o Tari Simov:

PREPORUKA:   Ljubavnica Tara Simov po diskvalifikaciji iz Zadruge divljala ulicama u skupocenom automobilu!

Tara Simov Izvor: ATA ImagesTara je vrckava i nezrela. Krivo mi je što ima loš odnos sa majkom, jer ja imam dobar i zdrav odnos sa svojom, ali to je između njih. Još je mlada, ima vremena da razgovara sa majkom, da uđe u neko zdravo okruženje i skloni se od rijaliti igrača i starih drugarica i celog tog sveta, da upiše neku školu i radi na sebi„.

Kija je nedavno otkrila i da je ponovo zaljubljen, da ima dečka, a sada je otkrila detalje pnjihovog odnosa.

PREPORUKA:   Ljubomorna ljubavnica Tara Simov isprozivala suprugu svog švalera Nenada Aleksića, pokušala je sebe da opere a nju da sroza!

Srećna sam! Imam veliku inspiraciju, to mi daje dečko sa kojim sam. Krila sam dugo da smo u vezi, na pauzi smo. Deli nas daljina i još neke sitnice, ali nemamo nikakve probleme. Zaljubljena sam i on je zaljubljen, imamo podršku drugih. Na pauzi smo, jer treba da napravimo jedan kompromis. Tara, da vidimo da li ćemo da bankrotiramo ili ćemo da uzmemo pozajmicu od banke pa da razvijamo biznis. Mislim da je naša firma, iliti naša veza, jako kvalitetna i ima potencijala i bilo bi jako bezveze da to ne opstane„, objasnila je Kristina.

(MONDO/Objektiv)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!