.

Ko je preljubnik Nenad Aleksić Ša, ko je ljubavnica Tara Simov, ko je prevarena žena Ivana Aleksić? Sve o ljubavnom trouglu!

KO JE KO U LJUBAVNOM TROUGLU KOJI TRESE SRBIJU? Istina o Tarinoj zastrašujućoj prošlosti, Ivaninoj zaradi od noktiju i Nenadovom sukobu sa Minimaksovim sinom

Foto: screenshot

Ljubavni trougao Ivana Aleksić – Nenad Aleksić Ša – Tara Simov ne prestaje da intrigira javnost, a danas je njihova priča dobila obrt po Tarinoj diskvalifikaciji iz „Zadruge“ i najavi da se useljava u reperov stan u kom je donedavno živela njegova žena.

Tara Simov Foto: RTV Pink / youtube
Tara Simov

Tara Simov postala je popularna učešćem u pomenutom rijaliti formatu, dok se predstavljala kao manekenka, a o klipovima koje je snimala naširoko se pisalo i pričalo. Njen otac Goran Simov nekadašnji je fudbaler koji danas živi u Severnoj Makedoniji, dok joj je majka Miroslava Simov domaćica, koja se nekada bavila pevanjem.

Simova je bila problematična tokom školovanja, a u par navrata otkrila je da je trpela vršnjačko nasilje, jer su je mnogi zvali „Dambo“, zbog velikih ušiju. Tara je svojevremeno tvrdila da je bila verena za muškarca koji nije poznat javnosti, a u rijalitiju je započela romansu sa Matejom Matijevićem, koja je bila nezdrava i previše posesivna, a koja nije potrajala.

Tara Simov Foto: Instagram / Instagram
Tara Simov
PREPORUKA:   Zorica Marković žestoko isprozivala manipulatora i lažova repera Nenada Aleksića Ša

Naširoko se pričalo o njenom odnosu sa Anđelom Vešticom, koja ju je navodno pretukla, pa potom, kako je Tara isticala, „ošišala do glave“. Dovodila se u vezu sa prostitucijom, što odlučno demantuje, a pri prvom ulasku u rijaliti bila je povučenija, da bi vremenom imala histerične ispade i nizala skandale.

Dok je Tara histerisala u „Zadruzi“, mnogi nisu primetili šta joj je obezbeđenje govorilo u bradu, a sve detalje pronaći ćete OVDE.

Nenad Aleksić Ša Foto: RTV Pink / youtube
Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša dospeo je u žižu interesovanja javnosti zbog grupe „Ša Ila“, koju je činio sa Vladimirom Ilićem Ilom, sinom pokojnog voditelja Minimaksa. Završio je srednju Ekonomsku školu, a sa pomenutim Vladimirom danas nije u dobrim odnosima, koji je jednom prilikom rekao da je Nenad „polusvet“. Oni već godinama ne pričaju, a sukobili su se zbog Nenadovog korišćenja pesama koje su zajedno napravili, dok je Ša istakao jednom da ga Ila „nešto ne gotivi“.

Autor je mnogih hitova poput „Igraj dok postojiš“, „Lepota balkanska“, „Moje zlato“ i drugih, a godinama beleži milionske preglede na Jutjubu na svojim pesmama. Učestvovao je u rijalitiju „Farma“, dok je ipak najpoznatiji po skandalima u „Zadruzi“.

PREPORUKA:   Ovako je Ivana Aleksić reagovala na molbe ljubavnice Tare Simov da udje u zajednički stan Ivane i Nenada preljubnika
Nenad Aleksić Ša Foto: Promo / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša

Nenad se oženio Ivanom pre šest godina, a sve do pre nekoliko meseci važili su za skladan par, uprkos njegovom bliskom odnosu sa Draganom Mitar, ali i pričama da ju je konstantno varao tokom braka. Ivana je dolazila i u „Zadrugu“ da mu pruži podršku, te je bila i u studiju i pričala sa voditeljkom o dešavanjima u rijalitiju.

Ivana Aleksić Foto: screenshot
Ivana Aleksić

Ivana Aleksić je vlasnica salona za ulepšavanje, a poznato je da ne voli da se ističe u javnosti i da joj ne prija medijska pažnja. Retko kad se oglašavala povodom dešavanja u „Zadruzi“ i neverstva svog supruga, a papire za razvod nedavno je podnela.

Ivana je poznata kao neko ko „promoviše“ prirodnu lepotu, o borbi za potomstvo sa Nenadom je pričala u lajvu sa Vladimirom Tomovićem, a o ulasku u rijaliti ni ne razmišlja. Ša je u par navrata govorio kako Ivana dobro zarađuje od salona, te da mu je finansijski pomagala tokom braka.

Ivana Aleksić, Ša Foto: screenshot
Ivana Aleksić, Ša
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!