.

Kristijan Golubović javno prevario suprugu pa se pravda da kad popije ne zna šta radi!

SAD NE ZNA DA LI SE I SA NJOM LJUBIO Kristijan javno prevario suprugu, pa se pravdao: „Kad popijem sve žene postaju…“

Kristijan Golubović i Kristina Spalević Foto: screenshot

Kristijan Golubović prevario je javno suprugu Ivanu sa cimerkom Kristinom Spalević, a sada je pokušao da opravda svoje postupke.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

– Da li ti se sviđa Kristina, proveli ste lepu noć u rehabu – glasilo je pitanje u rijalitiju „Zadruga“.

– Ja sam se više tripovao da sa mnom nije Brendon! Kada sam pijan, trne mi lice, sva bića mi postaju pile i hoću da otkinem batak i izbegavam da popijem. Supruga mi uvek kaže da ne pijem, jer sve žene postaju ona, mi smo bili valjda u izolaciji, hteo sam da zezam Čorbu i Maju. Maja je bila mrzovoljna prvi put, ne sećam se da li sam nju i njega ljubio, pa smo ušli da pozdravimo Janjuša, ali on tu nije bio, ja sam legao malo, ne znam, čuo sam da si se drao da neko hrče, to je ona hrkala, video sam da je ona, pa sam se sklonio, video sam da je ruka na njenoj butini, video sam da je glatko, ali mnogo tvrdo i istripujem se da je – pravdao se Kristijan.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović plače i rida zbog seksa sa ljubavnicom i prevare žene, teši ga ljubavnica sa kojom je imao seks!

– Sve je rekao, družimo se, prija mi energija, očigledno, treniramo zajedno, kuvamo, kockamo zajedno. Ja u životu, tako i ovde, ogrnaičim broj ljudi, čim sam došla, moj prvi intervju je bio o njemu – rekla je Kristina.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!