.

Kristijan Golubović pljuvao Mišela Gvozdenovića pa ga vređao i zaleteo se na njega da ga udari, opasno mu zapretio!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PLJUNUO MIŠELA, a onda se zaleteo na njega: Obezbeđenje i čitava kuća na nogama

Foto: Youtube / youtube

Nekadašnji najbolji drugari u Zadruzi Kristijan Golubović i Mišel Gvozdenović žestoku su zaratili, a pale su i teške pretnje.

Kristijan i Mišel Foto: Youtube / youtube
Kristijan i Mišel

Kristijana je pevač iznervirao, nakon čega je opleo po njemu, a zatim ga i pljunuo.

„Ja sam po karakteru i po svemu podizač. Dižem jude, ku*****, mumije da ožive. Digao sam i Mišela, obukao, oživnuo, i videli ste šta smo u ekonomskom napravili. Njega je opalio kompleks od drugih ljudi, koji su uspeli da utiču na slab karakter koja je on bio, i to je izazvalo da se on pokupi i da ode iz paba i proda veru za večeru. Govorio je ružno i Čorba, ali znam da nikada ne bi napustio bedem za koji sam se trudio, davao i ostalo. 90 odsto daje sada Čorba, a ovaj neće ni jedan. Bilo bi nam bolje, bili bismo jači i snažniji. Uvek su mene poštovali, Čorbu donekle, a njemu su govorili ono što se nama zamera. Zbog njih je promenio sebe i napustio pab. Moje kritike traju sedam meseci, a nakon 10 dana, kako su napadali Čorbu za Maju, on se setio da ode. Mišel je p**** karakterna, smrad…Nemoj da ti lupam šamare“, zapretio je Kristijan i pljunuo Mišela.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović ima nove pretnje, novi izazivač iz Bosne preti da će ga prebiti!

„Judo jedna“, vikao je Golubović, dok je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

„Izvređaj me do kraja“, dodao je Mišel.

„P**** jedna“, dodao je Kristijan.

„Odgovaraćeš za ovo“, dodao je Mišel.

Kristijan i Mišel Foto: Youtube / youtube
Kristijan i Mišel

„Go*no jedno, nemoj da izazivaš, jeba*u ti sve u usta kada izađeš napolje, smrdi ti iz usta na g****“, nastavljao je Kristijan.

PREPORUKA:   Kristijana Golubović privodi policija zbog veze sa uhapšenim Veljom Nevoljom i njegovim kriminalnim klanom?!

Iako su se na kratko smirili, Kristijan i Milan Janković Čorba nastavili su da se raspravljaju preko stola, a potom je Golubović počeo da preti Mišelu.

Kristijan i Mišel Foto: Youtube / youtube
Kristijan i Mišel

„Nigde nećeš moći da pevaš, ja ću svuda slati momke. Ajde da vidim jednog gazdu da te primi. Ići ćeš tamo gde si navikao da te j*** u b***“, rekao je Golubović.

„Pevaću svuda, zamisli kako bi bilo da tvoj roditelj gleda kako tebe neko vređa na nacionalnoj televiziji“, rekao je Mišel.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!