.

Lažno venčanje Anđele i Zvezdana, bankrotirali, TV Pink duguju 100 000 evra, počinju svoj rijaliti da bi se oparili!

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

Foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon silnih upozorenja i pravila koja su kršili, izbačeni su iz rijalitija „Zadruga“ a ovaj par nakon diskvalifikacije i puštanje u stvarni svet nisu imali gde da odu pa su se smestili kod Zvezdanovog oca bivšeg košarkaša Moke Slavnića.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen
PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić intervju: Sve se promenilo naopako posle Zadruge!

Oni su ubrzo krenuli da budu aktivni na društvenim mrežama, pa je prvo isplivala fotografija na kojoj su bili njih dvoje ali i Moka Slavnić i njegova devojka Tamara, a nakon toga Zvezdan je odmah prvog jutra objavio zajedničku fotorafijom sa Crnogorkom iz kreveta uz opis „Naša jutra počinju“.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Kako su nakon izbacivanja ostali bez dinara i u dugovima do guše Slavnić i Đuričićka su brže bolje odlučili da zavaravaju javnost i da nastave sa rijalitijem pa su objavili slike burmi, a onda je isplivao i video snimak njihovog lažnog venčanja.

U redakciji Kurira javio se izvor blizak akterima ove priče i otkrio i da zaljubljeni par planira svoj rijaliti nakon rijalitija.

PREPORUKA:   Momentalna DISKVALIFIKACIJA za učesnicu Elite, dužna TV Pinku 50000 evra!

– Anđela i Zvezdan se nisu venčali, u pitanju je bilo lažno sklapanje braka jer ni matičar nije bio pravi, tako da venčanje nije validno… To je sve čist marketinški potez.. Oni će uskoro početi i sa snimanjem zajedničkog rijalitija za jednu televiziju koji će ih pratiti 24 sata. Deo novca su tražili unapred, pošto su sada zbog diskvalifikacije iz „Zadruge“ totalno dekintirani – rekao je izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!