.

Maja Marinković napala Janjuša zbog njegovog flertovanja i masiranja žena u rijalitiju, letelo perje a utrčalo i obezbeđenje!

HAOS I LOM U ZADRUZI Maja je saznala sve i van sebe je: ŠUTIRA I GREBE JANJUŠA, uletelo obezbeđenje i sve se ori od uvreda

Maja i Janjuš Foto: Zadruga Official / youtube

Maja Marinković je od nekoliko zadrugara saznala kako je Marko Janjušević Janjuš masirao pojedine devojke, pa je brže bolje otišla da ga pita kako je do toga došlo i šta je istina.

Međutim, oni su se posvađali i gurali, a došlo je i do čupanja i grebanja. Potom je obezbeđenje doletelo, a uvrede su pljuštale. Njihova svađa je eskalirala i u dnevnoj sobi, nakon čega je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

PREPORUKA:   Majka ljubavnice Tare Simov komentarisala vezu sa reperom pa je kazala da Nenad Aleksić Ša takve stvari može da radi sa svojim konkubinama i svojom ženom, koju više nema!

– On je jedan folirant, koji ima odnose sa mnom, a pravi me ljubomornom sa drugim devojkama. Pitala sam ga u rehabilitaciji za situaciju sa Minom. On me je šutnuo prvi – rekla je Maja kasnije.

– Ako će da me štipa, tako će da prođe – rekao je Janjuš.

Maja nije odustajala od haosa, pa je Janjušu održala predavanje pred Filipom Carem.

– Ti misliš da time praviš nešto dobro, samo će da te zamrzi – rekao joj je Car.

PREPORUKA:   Rijaliti Farma je sniman pre par godina, imanje gde je sniman rijaliti TV Pink ostalo je zapuušteno, poput horor filma!

– Ona zna da je sa mnom završila, zato se i ponaša tako – dodao je Janjuš.

– Care, meni je tako preneto. A ja znam te k***e i ta posla. Samo da vidim još jednom, a moje igračke se izbacuju- nastavila je da besni Maja.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!