.

RAZOTKRIVENA: Maloletnica iz Zadruge iz veze sa poznatim muškarcem ušla u rijaliti i odmah imala seks sa drugim muškarcem, nastaće karambol po ulasku muža-momka u rijaliti!

MALOLETNA MILICA IZ „ZADRUGE“ U VEZI I SA NJIM Svi ga znate iz popularne emisije – očekuje se karambol u rijalitiju

Foto: screenshot

Milica Veselinović (17) koja je ušla u rijaliti program „Zadruga 5“, napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem. A sada je počelo da se šuška kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Igorov drug koji je takođe u rijalitiju „Zadruga“, pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

PREPORUKA:   Svađa pet zadrugarki oko spavanja u krevetu sa zavodnikom Markom Janjuševićem Janjušom!

– Igor i ja smo ušli u priču. Mi smo drugari, trebalo je da uđemo u priču da budemo zajedno u „Zadruzi“ – govorila je Milica, dok joj ovaj nije kupio njenu priču.

– Ne, niste drugari. Nemoj da me lažeš – rekao je zadrugar.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji „Brak na neviđeno“, a šuška se da postoji mogućnost da uđe i u „Zadrugu 5“.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić Foto: screenshot tv pink / screenshot
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloletnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro detantuje.

PREPORUKA:   Miljana Kulić isterana iz porodične kuće, otvorila novi Instagram profil i otišla je daleko iz Srbije!

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne veruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušau u rijaliti.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!