.

Milica Kemez imala nervni slom, Bora se bio tanjirom u glavu, haos za nevericu u rijalitiju!

TOTALNI HAOS – HAOS U ZADRUZI – STAKLO NA SVE STRANE: Milica Kemez doživela nervni slom, Bora se udario TANJIROM O GLAVU! (VIDEO)

Učesnici Zadruge podivljali!

Izvor: YouTube/Zadruga Official

U Zadruzi je nastao totalni haos kada su Vuk Mob i Sanja Stanković otkrili ko je, po njihovom mišljenju, najpokvarenija osoba u kući.

Sanja je kao takvog izdvojila svog bivšeg dečka Frana Pujasa, dok je Vuk naveo Milicu Kemez i svojim razlozima je doveo do nervnog sloma.

On je spomenuo aferu Miličinog bivšeg Bore Santane i njene sestre Mirele koja je već nekoliko puta bila najaktuelnija tema zadrugara, ali i domaćih medija.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović po diskvalifikaciji otišao kod pevača u stan uz objavu "Brat za brata"

„Za mene je najpokvarenija osoba Milica Kemez. Ovaj čovek Bora Santana je menjao boje zbog Mirele i MIlice, nije mu bilo dobro, imao drhtavice, čovek je hteo da se sve ovo završi“, rekao je Vuk.

„Je l’ moguće ovo? Oni su to meni priredili, a ja sam najpokvarenija osoba?“, branila se Kemezova.

„Ti si donela parče torte sa Mirelinim imenom i znaš da će o tome da se priča, znala si da će to snajperi da primete i koji se bave vašim životima. ‘Ajde i to smo progutali, večeras su pitanja novinara, ti si danas namerno potkačila Vladu, Matoru i Erminu“, nastavio je reper, a Milica se slomila.

PREPORUKA:   Novi seks repera ša sa ljubavnicom Tarom Simov, pred ostalim učesnicima Zadruge 4! (SNIMAK)

Ona je počela da histeriše i urla na sav glas, a zbog toga su svi zadrugari skočili u glas i iznosili svoje mišljenje zbog čega je Bora burno reagovao – nije mogao da izrdži pritasak, te se udarao tanjirem u glavu.

Pogledajte!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!