.

Miljana Kulić u životnoj ispovesti: Zarađujem novac za celu moju porodicu

SESTRE TRAŽE ZA UŽINU, PA TATA KAŽE DA PITAJU MAJKU! Miljana Kulić u životnoj ispovesti ispustila dušu suzama: Moram da zarađujem za sve njih!

“ Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega“, rekla je Kulićeva

SESTRE TRAŽE ZA UŽINU, PA TATA KAŽE DA PITAJU MAJKU! Miljana Kulić u životnoj ispovesti ispustila dušu suzama: Moram da zarađujem za sve njih!

Printscreen

Miljana Kulić prisetila se najtežih trenutaka tokom ove sezone rijalitija „Zadruga“.

– Onaj trenutak kad mi je mama otišla i ja sam je čekala. Kad sam uzela makaze i ošišala sam se, to mi je najgore. Toliko sam je čekala, sređivala, iščekivala je, ali shvatila sam neke stvari – govorila je Miljana.

– Koliko ti je bilo teško kad si saznala da su ti roditelji bolesni?

PREPORUKA:   U Zadrugu 5 ulazi vampir Olja Einfalt Mihovilović, voli da pije krv!

– Mnogo, nisam verovala da to mojoj mami može da se dogodi. Ne mogu…Nisam znala pre da cenim novac, bila sam lake ruke, davala sam. Sad moram da zarađujem za sve njih. Kad sam čula da su dobro posle operacije, ja nisam i dalje verovala – nastavila je Miljana.

– Moja mama nije imala sreće… Uvek joj je baka pričala neke stvari, da se udala, da je ostavila posao, milion puta sam bila očevidac toga da sestre traže za užinu, pa tata kaže da traže od majke, a ja izvadim ono što sam zaradila i dam im. To je trenutak koji tata nije mogao da prežali, jer je on ranije bio sportista… Ja sam sebi zacrtala da moj sin mora da ima sve, kao i moja mama, tata, i ja ne bih mogla da se pomirim sa tim da izgubim svoje. Život me je tako naučio – plakala je Miljana.

PREPORUKA:   TV Pink produkcija spremila 2 000 000 evra za učesnike rijalitija: Miljana Kulić dobija 120 000 evra, Miki Đuričić 100 000 evra a Aleksandra Subotić 80 000 evra!

– Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega – rekla je Kulićeva.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!