.

Nadežda Biljić ispričala sve o odnosima sa Tomom Panićem i njegovom majkom, a pričala i o njegovom dugovanju od 50 000 evra tv Pinku zbog diskvalifikacije

OTVORILA DUŠU – TOMA DUGUJE 50.000 €, A NADEŽDU NE ZANIMA: Biljićeva priznala sve o odnosu sa Panićem i njegovom majkom otkako je DISKVALIFIKOVAN!

Nadežda Biljić ponovo je u naručju svog partnera Tome Panića. Iako su se dogovorili da ga sačeka u finalu „Zadruge 4“ sa lovom u rukama, on je samo par dana nakon što je ona napustila imanje diskvalifikovan i sada mora da plati naknadu od 50.000 evra.

Pevačica, koja se i ranije žalila na lošu materijalnu situaciju u njihovom domu, kaže, ne očajava, a o kazni i ne razmišlja.

Nadežda Biljić

foto: Printscreen

„Nemam pojma šta će se desiti, niti odakle ćemo platiti, niti se time opterećujem trenutno. Ne zanima me“, kaže Nadežda Biljić i dodaje:

PREPORUKA:   Vladimir Tomović diskvalifikovan iz Zadruge zbog ucene produkcije i fizičkog napada na Marka Đedovića!

„Majku nije video, već su se samo čuli telefonom. Javio joj se kada je izašao iz rijalitija, malo su porazgovarali i to je to. Ona mu je rekla da „reši situaciju“, ali od toga, barem što se mene tiče, nema ništa. Ja sa gospođom Jasminom nemam kontakt i tako će ostati.“

Nadežda Biljić, Toma Panić

foto: Printscreen

„Presrećni smo što smo skupa, konačno. Susret oca i sina je bio jako dirljiv. Kad je Toma video Longa, a pogotovo kada ga je uzeo u ruke, počeo je da plače, a onda su ubrzo jedan drugome počeli da se osmehuju“, kaže Nadežda i objašnjava:

„Kada je Toma ulazio u rijaliti, Longo je bio beba, bio je mali i imao je sondu, a sada je zatekao dečaka koji je bukvalno promenio lični opis. Skinuo je sondu, počeo lepo da jede, ubucio se…“

PREPORUKA:   Vladimir Tomović hitno diskvalifikovan iz Zadruge 4, TV Pink će zahtevati odštetu od 5 000 000 dinara! (SNIMAK)
Toma Panić
foto: Pritnscreen

„Longo jedino ima plave oči na moju majku. Sve ostalo je povukao na nas dvoje, ali više na Tomu nego na mene. Ima njegovu kovrdžavu kosu i čupav je“, kaže Nadežda kroz smeh.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!