.

Nikola Đorđević i Stefan Šebez komentarisali odnos Danijela i Miljane pa iz žestoko potkačili!

BIVŠI ZADRUGARI NIKAD BRUTALNIJI – Nikola i Šebez opleli po Danijelu, jedan mu zamera vezu u rijalitiju, drugi dovodi u pitanje njegovo opredeljenje

Niko se nije nadao ovako žestokim prozivkama

Nikola I Šebez

Nikola I Šebez, Foto: Printscreen

Bivši učesnici “Zadruge“ Nikola Đorđević i Stefan Šebez večerašnji su gosti u emisiji “Pitam za druga“ na RED TV-u kod Stefana Kandića Kendija i Ivane Šopić, a tom prilikom komentarisali su odnos Miljane Kulić i Danijela Višića, te osuli paljbu po ovom zadrugaru.

– Ja jedva čekam da se družimo, da dođe pošiljka. To je smešno što je on pričao, mnogo stvari sam o njemu čuo, to je i Neca pričao da je on bio na gej sajtu, a i jedan momak na ulici mi je to ispričao. Ja počeo da se smejem… – rekao je Nikola o Danijelu kojeg poznaje još iz srednje škole i dodao:

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković u svojoj ludosti probleme svaljuje na druge, i dalje ne priznaje da je problematična!

– Draži mi je Zola, ali smatram da ne treba da bude s Miljanom, a Danijel kupuje sebi ostanak tamo, zato je sa njom – rekao je bivši zadrugar.

– Miljana ide uz Danijela, on dalje od nje ne može. Vidim da se seli u Niš, Danijel do pobede. S Miljanom nema igre, on još nije svestan – nadovezao se Šebez.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!