.

Nikola Đorđević ide kod Sanje Vučić na ispovest po izlasku iz Zadruge!

„Pravo iz Zadruge IDEM KOD SANJE, VOLIM JE!“ Pevačicin bivši više ne može da izdrži bez nje: „Ako otvori njen dečko…“

Nikola Đorđević o Sanji Vučić Foto: youtube

Nikola Đorđević i Jovana Ljubisavljević nominovani su ove nedelje za izbacivanje iz rijalitija „Zadruga„. Njih dvoje rešili su da prekrate vreme u izolaciji tako što su razgovarali o svojim bivšim ljubavima.

Nikola Đorđević Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Nikola Đorđević

Nikola je pričao o pevačici Sanji Vučić, članici popularne grupe „Hurrricane“, sa kojom je okončao vezu pre ulaska u rijaliti.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković davila Filipa Cara kada je videla i shvatila da se ponovo približava i muva Dalilu!

– Pravo odavde idem do Sanje, pravo odavde! Zamisli ono izdala stan, ili otvori dečko, ja bih mu rekao da želim da popričam sa njom jer je volim, a ako bude loše onda bi pala krv. To je kao što bi ti sa Lukom, ja se ne bih mirio nego samo da joj kažem šta mi je na duši – rekao je Nikola.

– Ma daj ne lupaj, nemoj da si lud – rekla mu je Jovana.

PREPORUKA:   Marija Kulić najavila svoj ulazak u Zadrugu 5, umesto bolesne ćerke, najavila i sa kime će se svađati u rijalitiju!

– Imao sam devojku koja me je stalno navodila da udaram nekoga, a Sanja nikada nije ništa tako uradila. Imao sam i njene šifre od Instagrama, a ja nisam imao ni šifru na telefonu – zaključio je Nikola.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!