.

Novi veliki sukob u Zadruzi: Tomović napao Janjuša (SNIMAK)

Vladimir Tomović nasrnuo na Janjuša! Tresla se Zadruga! (VIDEO) – Lepi Mića okupio je zadrugare oko crnog stola i organizovao „Igru istine“, a jedna od najtežih tema koje su pokrenute bio je odnos Marka Janjuševića Janjuša i Vladimira Tomovića. Vladimir Tomović nasrnuo na Janjuša! Tresla se Zadruga!

Vladimir Tomović nasrnuo na Janjuša! Tresla se Zadruga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

– Janjuše, da li smatraš da ti je Tomović prijatelj? – upitao je Mića.

– Ne, ja sam rekao, to je osoba koja je meni bila jako draga u trećoj sezoni, posle sam čuo neke stvari da sam bio na nekom testu, da li je to istina, to bi on trebao da mi kaže – odgovorio je Janjuš

– Jesi li video neki klip gde sam ružno pričao o tebi? – upitao je Vladimir Tomović.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović sagradio bazene, počinje novi posao, u goste stiže Ivana Aleksić, žena preljubnika repera Nenada Aleksića ŠA

– Ja iskreno da ti kažem, nisam čuo da si pričao, otprilike sam čuo! Malo su me povredile neke stvari, kada si odlazio da si pozdravio samo dve osobe, iz kog razloga, ja to nikad neću saznati – odgovorio je Janjušević.

– Istina je da sam te odmah pozvao po završetku rijalitija – rekao je Vladimir.

– Jeste, ali nisam video zašto si imao potrebu da me obrišeš sa Instagrama? Ti si mislio da sam trebao da ti se javim?! – upitao je Janjuš.

– Do mene je došla jedna infomarcija, koju neću reći – rekao je Tomović.

PREPORUKA:   Čorba otkrio strašne pretnje koje je Kristijan Golubović uputio obezbeđenju rijalitija

– Ja sam rekao da su to gluposti! – ubacio se Zola.

 – E, okej, nije istina! Ali ja sam te zvao, ti mi se nisi javljao. Osetio sam potrebu, kao neko kome si bio drag. Ja sam čuo gde si bio i šta si radio, želeo sam da ti kažem neke informacije. Ti nisi želeo da se javiš, ja sam video 10 storija sa Orozovićem – uzvratio je Tomović.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!