.

Oglasila se Marija Kulić, a posle novog napada psihički labilne Miljane Kulić i ponovnog zaljubljivanja u Mišela Gvozdenovića

ONA JE PSIHIČKI LABILNA, NE KRIJE DA SE LEČI! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog skandaloznog ponašanja sa Zadrugovizije, poručila ćerki samo jedno! (FOTO)

Kulićeva se na današnjoj raspodeli budžeta posvađala sa Mišelom, koji joj je ponovo stavio do znanja da neće ništa sa njom

ONA JE PSIHIČKI LABILNA, NE KRIJE DA SE LEČI! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog skandaloznog ponašanja sa Zadrugovizije, poručila ćerki samo jedno! (FOTO)

Printscreen

Miljana Kulić je imala je burnu nedelju u „Zadruzi“ nakon perioda mira, a danas je sve eskaliralo. Kulićeva je u subotu na „Zadrugoviziji“ nastupala sa Mišelom Gvozdenovićem i Minom Vrbaški, a ovaj nastup doneo im je pobedu.

Ovaj nastup i pripreme zbližile su Miljanu i Mišela, a ona se poverila voditelju Darku Tanasijeviću i priznala mu da se ponovo zaljubila u pevača, koji je počeo da joj posvećuje pažnju.

Kulićeva se na današnjoj raspodeli budžeta Rialde Karahasanović posvađala sa pevačicom i članovima njenog „klana“, a zatim i sa Mišelom, koji joj je ponovo stavio do znanja da neće ništa sa njom.

PREPORUKA:   Otac repera preljubnika Nenada Aleksića otvoreno o problemu svog sina i koliko je zgrešio!

Iako su prethodno urnisali Miljanu, zadrugari su ovog puta osudili i Mišela, jer su smatrali da se on igra sa njenim osećanjima i da nije trebalo da joj daje lažnu nadu. Celu ovu situaciju ispratila je Miljanina majka Marija Kulić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoj stav.

Printscreen

Naime, Marija je pratila komentare pratioca zvaničnog profila rijalitija „Zadruga“ te tamo iznela svoj stav.

Svako u životu zaslužuje drugu šansu, pa i Miljana. Bila je užasna u svakom pogledu, ali budimo realni da se jako promenila. Iskrenija je od velike većine u kući, emotivnija, zato je i napadaju. Iako je psihički labilna, ne krije da se leči. Zbog svega toga je i napadaju, to je moje mišljenje – napisala je jedna korisnica ove društvene mreže i fan projekta „Zadruga“.

PREPORUKA:   DAVLJENJE UŽIVO: Miljana Kulić zgrabila za vrat Sanju Stanković pa je ne pušta! (SNIMAK i FOTOGRAFIJE)

Printscreen

Potpuno ste u pravu, ali greši i sada sa ovim k……… On joj je pa najmanje pritrebao i za druženje, a kamoli za nešto, daleko bilo, drugo. Katastrofa za sve da im se ćerka zaljubi u… – napisala je Marija kao odgovor i nije završila rečenicu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!