.

OTKRIVENI RAZLOZI: Dalila ljuta na Dejana jer joj svekrva nije želela prepisati imanje i dati novac!

NALJUTILA SE JER SVEKRVA NIJE HTELA DA JOJ DA IMOVINU! Ovo je prava istina o sukobu Dalile i Biljane Dragojević!

Novac je bio prvi problem, a onda je sukob otišao još dalje

NALJUTILA SE JER SVEKRVA NIJE HTELA DA JOJ DA IMOVINU! Ovo je prava istina o sukobu Dalile i Biljane Dragojević!

Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević ušli su u rijaliti „Zadruga 5“ čvrsto uvereni da niko ne može da im pomrsi konce u braku, međutim, u poslednje vreme sve se češće priča o Dalilinim emocijama i njenom odnosu sa Filipom Carem.

Poznata je činjenica da Dejan ne priča sa majkom Biljanom, a ni sa bratom David i to već četiri godine. Par se večnao u septembru 2017. godine, a na njihovoj svadbi nisu bili njegovi najmiliji. O netrpeljivosti između snaje i svekrve mnogo se pisalo.

Biljana, kako je pre nekoliko godina rekla, sa sinom i snajom se nikada nije svađala, već su oni svojevoljno sa njom prekinuli kontakt, iz njima znanih razloga.

Učesnica „Zadruge“ Dalila Dragojević u više navrata pričala je o tome šta je sve navodno pretrpela od svoje svekrve, sa kojom nije u dobrim odnosima. Ona je javno priznala da se uvek osećala odbačenom, kao i da ju je svekrva optuživala za mnoge stvari, što je Biljana Dragojević, Dejanova majka, demantovala i otkrila svoju verziju priče.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ne sluti šta se dešava, Zola se javno obratio na društvenoj mreži i preuzeo rešavanje problema!

Nekako sve se promenilo kada su se žene umešale, njih dvojica su počeli vezu sa dve ljute protivnice i moralo je da ode u smeru svađe. Preko bivšeg supruga sam sve znala kako je Dejanu u životu. Njegova izjava da ga nisam zvala dve godine da ga pitam da li ima za hleb me je najviše pogodila. Ja udomim mačku, a kamoli da bih dete izbacila iz kuće. To mi je krivo i to me najviše pogađa – priznala je Biljana, koja je istakla da se sa sinom i njegovom ženom nije svađala, već da su se oni samovoljno distancirali od nje.

Međutim, Dalila je jednom prilikom otkrila zašto se naljutila na svekrvu.

Kada smo izašli iz rijalitija, Dejan i ja smo odlučili da novac uložimo u gradnju kuće. Pozvali smo Biljanu i pitali za deo placa u Veterniku koji je u njenom vlasništvu. Znamo da je dat Davidu, ali on je dovoljno veliki da mogu da se sagrade dve kuće. Biljana je rekla da ne može, i to je Dejanu teško palo – počela je Dalila i dodala da su, s obzirom na to da i Dejanov ujak iz inostranstva ima plac, pitali da iskoriste taj deo zemljišta.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević osramoćen i postiđen zbog pravdavanja žene Dalile koja švrlja sa muškarcima!

Bilja je i za taj plac rekla da ne može, da je to tuđe i da ujak ima decu. Dejana je to pogodilo. Tada sam ga videla prvi put kako plače. Onda sam razmišljala i predložila mu da pita majku da li možemo u porodičnoj kući, gde ona živi, da nadgradimo sprat. Taman bi bio blizu majke. Ona mu je rekla: „A šta ćete vi uraditi s kućom ako se razvedete?“ Tad smo rešili da se udaljimo – ispričala je Dalila.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!