.

Prevarena bivša supruga Zvezdana Slavnića kazala da je Moka Slavnić nečovek – nula od čoveka!

„MOKA JE NULA OD ČOVEKA“ Zvezdanova bivša žena nije štedela ni starijeg Slavnića: Otkrila da li njen bivši voli Anđelu ili Aleksandru

Bivša vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana otvorila je dušu i progovorila o bivšem dečku koji je nakon Anđele Đuričić bacio oko i na Aleksandru Nikolić u rijalitiju „Zadruga“, a onda je pomenula i njegovog oca košarkaša Moku Slavnića.

. Foto: Zoran Ilić, Milan Ilić, Instagram / Ringier

– Ni u jednu nije zaljubljen. On je zaljubljen samo u sebe i u svoj ego. Tu nema ničega. Kako bi on rekao, to je trenutno i samo mu se desilo – rekla je Ana.
. Foto: Milan Ilić, Instagram / Ringier.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i Sandra Afrika uhvaćeni zajedno!

Ana tvrdi da se nikada ne bi pomirila sa Zvezdanom nakon javne prevare.

– Zaboravi na pitanje. Nikada! Da li ženi kao što sam ja treba muškarac kao što je Zvezdan? Ne žalim za svojih 15 godina, ali moj odgovor je jasan i glasan. Pogodilo me je i kao majku i kao ženu, kao prijatelja, brata, na svaki način me je pogodilo. Prevaru možda i mogu da oprostim ali izdaju ne – navela je Ana, pa dala svoj sud o Zvezdanovom ocu Moki Slavniću.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić prekida ćutanje, odgovoriće na sve optužbe iz Elite

– Što se tiče Moke, mogu da kažem jednu rečenicu, što se tiče mene on je veliki sportista, što se tiče toga kakav je čovek Zoran Moka Slavnić, za mene je nula. Pitanje je da li je bitnije biti bolji čovek ili sportista? Dovoljno sam rekla – istakla je Slavnićeva bivša u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Šta je Ana ispričala o deci koja se više ne raspituju za oca pročitajte u odvojenom tekstu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!