.

Promiskuitetna Mina Vršbaški oborila rekord, imala seks sa 14 različitih muškaraca u rijalitijima! (SNIMAK)

Mina Vrbaški je rekorderka: Završila sa Mišelom u krevetu, to joj je 14. dečko za 4 sezone Zadruge

Njih dvoje celu noć su pričali i razmenjivali poljupce, a da li će ova veza, za razliku od prethodnih, potrajati, videćemo

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški,

Mina Vrbaški u četvrtu sezonu ušla je sa 11 propalih veza u prethodnim sezonama rijalitija „Zadruga“, ali je nastavila da istim tempom menja partnere.
Ubrzo po ulasku u „Zadrugu 4“ uplovila je u romansu sa Franom Pujasom, završila tu priču, pa se poljubila sa Filipom Carom.

Nakon te propale veze okrenula se Mišelu Gvozdenoviću, s kojim je noćas razmenjivala nežnosti u krevetu!

Njih dvoje celu noć su pričali i razmenjivali poljupce, a da li će ova veza, za razliku od prethodnih, potrajati, videćemo!

Sudeći po priloženom, Mina uživa u Mišelovom zagrljaju:

Kako je teško pratiti, napravili smo spisak Mininih partnera tokom učešća u svim sezonama „Zadruge“.

Đekson, Anđelo, Jovica, Toma u prvoj sezoni

Vrbaški je u prvu sezonu rijalitija ušla maloletna. Pre 18. rođendana, ušla je u Zadrugu i već prve večeri uplovila u vezu i pred kamerama imala intimni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Nekoliko dana kasnije dopao joj je Anđelo Ranković, sa kojim je razmenjivala poglede i poljupce, ali zbog toga što je bila maloletna Ranković nije želeo da bude intiman sa njom.

PREPORUKA:   Minu Vrbaški silovala dvojica muškaraca, zatvorili je i pretukli, otkrila za Uskrs u Zadruzi! (SNIMAK)

Nakon toga Mina se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, a intimne odnose imali su često ne obazirući se na kamere i njene godine. Međutim, ona nije gubila vreme, pa je odmah nakon raskida sa Đeksonom bila i sa Jovicom Putnjikovićem. Kako ta veza nije uspela, trajala je kratko, a Mina se opet vratila Đeksonu.

Ipak, njenu pažnju privukao je i maneken Toma Panić sa kojim je nakon sukoba sa Đerićem, uplovila u emotivnu vezu. Njih dvoje su takođe bili intimni pred kamerama, neretko u sobi punoj drugih učesnika, a Mina je tada svojim ponašanjem šokirala javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući.

Ervin, Marko, Adam, Savo u drugoj sezoni

No, počela je druga sezona Zadruge, a Mina ni tu nije bila sama. Najpre je nežnosti razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pevačem Savom Perovićem.

PREPORUKA:   Filip Car nazvao Minu Vrbaški spermuš*m preko koje je prošla vojska muškaraca!

Mensur, Mateja, Vladimir u trećoj sezoni

Treću sezonu obeležila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se čini u aktuaelnoj sezoni, još uvek zaljubljena.

Filip, Fran i Mišel u četvrtoj sezoni

Ove godine u rijalitiju Mina je bila intimna sa Filipom Carem, imala je kratku vezu sa Farnom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska, međutim, poslednji u nizu je Mišel Gvozdenović.

Kako je Mina razmenjivala nežnosti sa najnovijim dečkom, pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!