.

Reper preljubnik Nenad Aleksić poludo kada je čuo da mu se žena muva sa Vladimirom Tomovićem!

„NAŠAO ŽENU KOJOJ MOŽE DA UĐE U MOZAK“ Ša poludeo zbog Vladimira, pa se obratio Ivani zbog novca na računu

Ša Ivana Vladimir Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Reper Nenad Aleksić Ša ne može da sakrije nervozu nakon što je saznao da je njegova supruga Ivana Aleksić imala lajv sa Vladimirom Tomovićem zbog kojeg su dobili veliku podršku naroda. Takođe, ističe da ga to saznanje nije zabolelo zbog njihove prisnosti, jer on tvrdi da više nema nikakvih osećanja prema njoj, već se plaši da mu ne uzmu sav novac sa računa pošto je supruzi neposredno pred ulazak u rijaliti dao punomoćje.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Zadruge hitno priključena na infuziju da bi bila normalna!
Vladimir Tomović i Ivana Aleksić Foto: screenshot
Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

U „Zadruzi“ je u toku debata, a pravi haos je nastao tokom izlaganja Nenada Aleksića Ša, koji je izvređao suprugu Ivanu Aleksić, zbog toga što smatra da mu tera inat sa Vladimirom Tomovićem.

– Neću da vređam, ali Tomović je čovek željan dokazivanja. Postoje ljudi koji u mladosti nisu mogli da se iskažu. On je putem rijalitija postao prepoznatljiv. Neostvareni ljudi, koji uđu u rijaliti. On je željan toga. On je čovek koji mora sam sebe da hvali, nakačio se na priču koja je aktuelna. Vrhunski manipulator, našao ženu kojoj je mogao da uđe u mozak. Rešio svoje probleme, samo nemoj finansijski da rešava probleme preko mene. To je koristoljublje i manipulacija. Neka ode ta lova i u humanitarne svrhe, samo ne tom čoveku – govorio je Ša gledajući u kameru.

PREPORUKA:   Prvi seksualni odnos oženjenog repera ŠA sa Tarom Simov, akcija trajala cele noći pred svim učenicima rijalitija Zadruga! (FOTO/SNIMAK)

– Taman ima kaznu od 50.000 evra – našalio se Karić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!