.

Roditelji Kristine Spalević podržavaju vezu ćerke sa oženjenim kriminalcem i svakodnevni seks pred kamerama!

„ŽAO MI JE NJEGOVOG BRAKA“ Roditelji Kristine Spalević podržali vezu, pa otkrili: „Brat joj je stopostotni invalid, i kuću smo prodali, borimo se“

Foto: Screenshot RTV Pink / RAS kombo

Kristina Spalević obeležila je četvrtu sezonu rijaliti programa „Zadruga“ svojim odnosom sa oženjenim Kristijanom Golubovićem. Ipak, kako deluje, njeni roditelji taj odnos podržavaju.

Foto: screenshot

Kristinin otac je istakao da je njegova ćerka iskreno zavolela Kristijana i da on ne može da joj zabrani da bude s njim u vezi, da je ona punoletna i da sama donosi odluke u svom životu.

undefined
undefined

– To što Kristina radi, to je nešto što svi radimo i jedini njen greh je to što je radila na TV-u. Kristina nije nikome naudila, dokle god su tu emocije, moje moralne predrasude su totalno nebitne. Video sam da se zaljubila. Ja ne mogu da joj zabranim… Šta da radim, da je vežem, da je prijavim policiji? Ona nije nikome naudila, žao mi je njegovog braka… – kaže Kristinin otac u emisiji „Ekskluzivno“, a on i njegova supruga, Kristinina majka, govorili su i o slučaju bolesnog sina, inače zadrugarkinog brata, a detalji koje su izneli mnoge će dovesti do suza.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović uradio zdravstvene analize da bi donirao bubreg bolesnoj devojčici, stigla i zahvalnica

– To su teške teme, mi se nekako nosimo sa tim, stalno smo u pokretu… Mi smo se 13 godina borili, on je sada kategorisan kao stopostotni invalid. Vreme kada se razboleo bilo je užasno. Većinu lekova smo kupovali, ono što je naša greška je što smo odbijali neke savete stručnjaka. Bilo nam je teško da prihvatimo da naše dete bude u nekoj ustanovi. Sve što smo imali prodali smo i dali za njegovo lečenje, čak smo i kuću prodali. Sve smo uradili u pokušaju da pomognemo detetu, svesni da možda nećemo uspeti – otkrili su roditelji zadrugarke.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!