.

SANDRA ČAPRIĆ: Starleti – fufici, fukači Maji Marinković fale kubici u glavi, ima tarificu ali joj fali mozak, videće se na sudu!

„MAJI FALI KUBIKA U MOZGU“ Pevačica BRUTALNO izvređala starletu: „Ima tarifu, postoje dokazi, IDEMO NA SUD“

Bivša učesnica „Zadruge“, pevačica Sandra Čaprić žestoko je odgovorila na prozivke Maji Marinković i tom prilikom zapretila starleti tužbom.
Maja Marinković Foto: RingierMaja Marinković

Maja je, naime, nedavno gostovala u emisiji u „Pitam za druga“, gde je izvređala nekadašnju rijaliti cimerku, pevačicu Sandru Čaprić, koja se zbližila s njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.
Sandra Čaprić Foto: Snežana Krstić / RingierSandra Čaprić

„Neki nebitnjakovići koje ni mama i tata ne prepoznaju. Ako si boje bež ne zračiš i nikada nećeš biti zvezda. Nije istina da sam je zvala i pretila. Kada mačke nema, miševi kolo vode, oni su miševi, ja sam mačka, treba da ostanu u rupi i budu mirni. Treba da mi se zahvale zbog emisije i što su bili na portalima preko mog imena. Ovom prilikom bih pozdravila Deniz koja je odlično opisala izgled i vokalne sposobnosti Sandre Čaprić“, rekla je Marinkovićeva, a tim povodom oglasila se Sandra za Pink.rs, koja nije ostala imuna na ove reči.

PREPORUKA:   Pevačica i starleta Sandra Čoprić iskopirala po oblačenju i izgledu starletu Maju Marinković, ova je žestoko prozvala

„Te starlete, fufice, fufače, kako se zovu već te, što imaju tarificu… Nek napumpaju još malo balona, fali Maji još malo kubika da stavi, ali u mozak. Inače, uskoro idem na rođendan kod Ane Korać, kod idola od blede kopije roze boje, a te kopijice će ići na sud. Ja zaista nisam htela da se bavim stokom i fuficama, ali uskoro će dobiti ono što su tražile. Imam ozbiljne dokaze protiv njih, bolje da me ne čačkaju, a na sudu ćemo se videti“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!