.

Sanja Grujić oštro odgovorila Kristijanu Goluboviću, sadašnja devojka mu bila ljubavnica i razvela ga od žene, trebaju li sve devojke kurve da budu u rijalitiju?!

„ON MISLI DA SVAKA DEVOJKA OVDE TREBA DA RASTURI NEČIJI BRAK!“ Sanja Grujić urnisala Golubovića, udarila na MORAL trudne Kristine

"ON MISLI DA SVAKA DEVOJKA OVDE TREBA DA RASTURI NEČIJI BRAK!" Sanja Grujić urnisala Golubovića, udarila na MORAL trudne Kristine

Nakon što je zadrugar Kristijan Golubović nazvao „kokoškama“ devojke koje provedu devet meseci u rijalitiju izazvao je burne reakcije među učesnicama rijaliti šou-programa „Zadruga 6“.

Zadruga 6, zadruga, rijaliti, Kristijan Golubović

foto: Ana Paunković

Ipak, odgovor, tačnije pitanje, jedne od zadrugarki Sanje Grujić, postao je viralan, te su joj mnogi čestitali na visprenosti, poručujući joj pritom da ga je „ugasila“.

PREPORUKA:   Danijela Grujić, majka učesnice Zadruge 6 Sanje Grujić, podnosi tužbu protiv stare učesnice rijalitije koja lupa gluposti!
Sanja Grujić
foto: Printscreen/Zadruga

– Postavila sam pitanje Kristijanu Goluboviću. S obzirom na to da je sinoć, tokom nominacija, rekao da su devojke koje ovde provedu devet meseci kokoške, i da je neka devojaka, odnosno njegova buduća žena, ili šta već, pokazala prošle godine ulaskom mesec dana pred kraj rijalitija šta je prava žena tako što je rasturila njegov brak i postala kasnije njegova žena, a pritom mu tada bila je ljubavnica, da li misli da svaka mlada devojka treba da uđe ovde i da rasturi nečiji brak da bi se pokazala, da je to ful i ono čemu mi treba da težimo? Hvala – poručila je Sanja Kristijanu.

PREPORUKA:   Maja Marinković operisana liči na Majkla Džeksona, koji je od operacija unakazio lice!

Kurir.rs

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!