.

Skrhan od poniženja i sramote, oglasio se otac preljubnika repera Ša, moliga da se smiri i preneo je poruku o supruge Ivane

„POSTOJI ŠANSA DA IVANA SVE OPROSTI ŠA“ Javno vara suprugu sa Tarom, a ono što mu Majin otac poručuje odzvanjaće mu u glavi
Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Ivana, Taki Foto: Instagram / screenshot

Tata učesnice rijalitija ovih dana ne skida osmeh s lica jer smatra da je njegova mezimica Maja konačno shvatila gde je pravila greške.

Maja i Taki Foto: RAS Srbija
Maja i Taki

Radomir Marinković Taki konačno je zadovoljan ponašanjem ćerke Maje Marinković. Kako kaže za „Super TV“, ona se tek sada pokazala sjajno kroz učešće u rijalitiju „Zadruga“.

– Maja sada blista, ovo je njena nova uloga. Trenutno je najbolja od početka četvrte sezone. Klanja se od momaka, Janjuš je više ne interesuje, a ni Čorba. Šta reći za takvog dečka koji ju je nazivao pogrdnim imenima. Isti taj Čorba je narkoman i prevarant. Nije mi jasno šta devojke vide u njemu? Ponaša se kao vanzemaljac. Iznosi laži i pokazuje najgoru sliku o sebi. Razumem i da je Maja bila zaljubljena i da je bila intimna s njim, ali nema potrebe da ponovo stupa u bilo kakav odnos sa Čorbom – kaže Taki za „Super TV“, a onda se osvrće na svađu njegove ćerke i Lepog Miće koja se dogodila pre nekoliko dana u rijalitiju.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović se pokajao zbog onoga to je uradio u Zadruzi, moli za oproštaj, pričao i o novcu
Lepi Mića Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Lepi Mića

– Mića kao moj prijatelj nema potrebu da vređa Maju. Čemu to? Ima i ženu i ćerku kod kuće, zna kako je s osobama nežnijeg pola. Ružno je da se Maji unosi u facu, naziva je pogrdnim imenima i na sve to joj se smeje – smatra Radomir, koji nije mogao a da ne prokomentariše trougao Tare Simov, Nenada Aleksića Ša i Ivane Aleksić.

– Situacija je komplikovana. Smatram da postoji šansa da Ivana sve oprosti svom još uvek zakonitom suprugu, ali za sve je potrebno vreme. Nije mu trebalo da vara ženu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Šta to o njemu govori? Tara ima još vremena da živi život. Mlada je. Pred njom su tek avanture, snimanje pesama, potpuno novi život. Ša je do sada trebalo da osnuje porodicu i da se skrasi. Zašto rasturati brak sa jednom tako divnom ženom? To je zaista sramota – zaključuje Taki za „Super TV“.

PREPORUKA:   Sponzoruša Maja Marinković izbačena iz hotela na Kopaoniku zbog bahatosti i nekulture!
Ivana i Ša
Ivana i Ša

Sa Janjušem ću se sresti na sudu

Radomir ističe da će se sa Majinim bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem sresti na sudu.

– Maja je doživela trougao s Janjušem i njegovom suprugom, kao što to sada doživljavaju Ša, Ivana i Tara. Nije to mala stvar. Mnogo sam patio zbog toga i Maju ubeđivao da je to pogrešno. Nažalost, Janjuš i ja ćemo se sresti na sudu, jer za neke postupke nema opravdanja. Trebao je da razmišlja kako se i na koji način ponaša prema mojoj ćerki.

Janjuš i Maja Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Janjuš i Maja
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!