.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ulaze u Zadrugu 6, ali neće doći do njihovog susreta, izbegnut direktan kontakt

STANIJA I KRISTIJAN IPAK NE IDU ZAJEDNO PRED KAMERE?! Starleta izabrala trenutak kad Golubović sigurno neće biti tu, evo zbog čega

STANIJA I KRISTIJAN IPAK NE IDU ZAJEDNO PRED KAMERE?! Starleta izabrala trenutak kad Golubović sigurno neće biti tu, evo zbog čega

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović trebalo je da se zajedno nađu pred kamerama rijalitija „Zadruga 6“, a navodno do njihovog susreta ipak neće doći.

Njih dvoje potpisali su ugovor za šestu sezonu, a navodno Stanija ne želi da se sretne sa Kristijanom.

– Tačno je da su oboje potpisali ugovore za šestu sezonu, štaviše, svega par sati jedno nakon drugog, ali tako su stvari precizirane da do njihovog susreta ne dođe. Na tome je insistirala sama Stanija, što je i razumljivo jer je on u programu uživo, na nacionalnom servisu, poručio da će je ubiti – počeo je izlaganje izvor za „Puls“.

PREPORUKA:   Kristijanu Goluboviću i Emilu Bugarinu predstoje crni dani, kaskader otišao u bolnicu a njih dvojica krivično će odgovarati zbog prebijanja!
Kristina Spalević, Kristijan Golubović

foto: Printscreen/Instagram

– Ipak, kako je cifra koju joj je u ovoj sezoni ponudila produkcija rijalitija bila takva da ju je bilo nemoguće odbiti, Stanija je pristala da se na imanju nađe bez Kristijana. Produkcija je tada došla na sjajnu ideju, a to je da ona uđe u „Zadrugu“ baš onda kada Kristijan izađe iz rijalitija da bi prisustvovao porođaju verenice i prvim danima u životu svog naslednika.

Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević
foto: Nemanja Nikolić

– Kako je Kristini termin za porođaj u prvoj polovini januara, baš u tom nekom periodu bi Kristijan trebalo da izađe sa imanja u Šimanovcima i pridruži joj se, ne bi li bio uz nju u najznačajnijim momentima. Baš u to neko doba, možda uz nekoliko nedelja razmaka, na imanje će se useliti Stanija, ali na svojih standardnih mesec dana – dodao je izvor.

PREPORUKA:   Starletin otac Taki Marinković ispričao da u sadašnjem rijalitiju ima nekoliko njegovih devojaka, Stanija Dobrojević ga savetovala!
Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

– Kada ona opet napusti rijaliti, Kristijan će se vratiti. Jednostavno će napraviti rotaciju. Još uvek se razmatra mogućnost njihovog pomirenja pred kamerama, ali Stanija, iako je odustala od toga da ga tuži, jednostavno ne može da pređe preko pretnje smrću na javnom servisu.

– Vidimo se u februaru! Zadruga 6 – poručila je kratko Dobrojevićeva putem društvenih mreža.

Kurir.rs/Puls

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!