.

Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu 4 sa svojim ličnim obezbeđenjem!

ZADRUGA 4 – STANIJA IPAK ULAZI U ZADRUGU 4 ALI POD OVIM USLOVIMA: Vodi sa sobom svoje OBEZBEĐENJE koje ulazi u rijaliti -Ništa neće da prepusti slučaju…

Starleta Stanija Dobrojević ozbiljno je zabrinuta za svoju bezbednost otkako joj je bivši prijatelj Kristijan Golubović javno zapretio smrću, te je zbog toga rešila da u „Zadruzi 4“ ništa ne prepusti slučaju!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, starleta uskoro planira da se useli u „belu kuću“, a sa sobom će povesti i svoje lično obezbeđenje. Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.

PREPORUKA:   Reper Nenad Aleksić Ša sve priznao, zašto se lupao po kući i penjao se na krov!

foto: Printscreen

– Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana – priča naš izvor i dodaje: – Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

PREPORUKA:   Sanja Stanković plakala jer je se odrekla porodica!
foto: Printksrin

– Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju – kaže naš izvor na kraju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!