.

Starleta Aleksandra Subotić u Zadrugu 5 ulazi sa decom, sinom i ćerkom, a nije jedina koja će decu ugurati u behumane uslove za rast i razvoj!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ULAZI U ZADRUGU 5 SA SINOM I ĆERKOM Neće biti jedina koja će UVESTI DECU: „Spektakl za poslednju sezonu“

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Poslednja, peta sezona rijaliti programa „Zadruga“ može slobodno da se nazove „bebi rijaliti“, jer će u nju navodno ući rijaliti zvezde sa svojim mališanima.

Aleksandra Subotić Foto: Goram Srdanov / RAS Srbija
Aleksandra Subotić

Ona će, kako je najavio vlasnik „Pink“ televizije Željko Mitrović biti po svemu posebna, a prema saznanjima „Srpskog Telegrafa“, do septembra će se u Imaginarijumu izgraditi ceo jedan kompleks u kom će boraviti roditelji sa decom.

Navodno će se od septembra u „Zadrugu“ useliti Miljana Kulić sa sinom Željkom, Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić sa sinom Longom, Luna Đogani sa Markom Miljkovićem sa ćerkom Miom, ali i Aleksandra Subotić sa svoje dvoje dece.

PREPORUKA:   Deniz Dejan - Zadruga 5 - Biografija
Nadežda Biljić i Toma Panić Foto: D. Panajotović / RAS Srbija
Nadežda Biljić i Toma Panić

Takođe, Maja Marković, koja je zatrudnela nakon četvrte sezone sa Alenom Hadrovićem, svoju trudnoću će navodno održavati u Beloj kući, pa se može očekivati i rijaliti-porođaj.

– Nakon najave da je peta sezona poslednja i da se posle toga sprema novi rijaliti, čelnici Pinka žele publici da prorede nezaboravnu završnicu najgledanijeg programa u regionu. Oni uveliko rade na osmišljavanju koncepta. Kako planiraju da podsete gledaoce na sve učesnike od prve do poslednje sezone, većina starih učesnika bi trebalo da prodefiluje kroz „Zadrugu 5“, a poseban tretman imaće sve bivše rijaliti zvezde koje su se ostvarile kao roditelji, sa svojom decom od kojih su neka i bila začeta u rijalitiju – otkriva dobro obavešteni izvor pomenutog lista.

PREPORUKA:   Poznata su imena još dva učesnika rijalitija Zadruga 5

– Prva na spisku je Miljana Kulići njen sin Željko, Oni su već imali iskustva sa „Zadrugom“ Kao najtraženijim zadrugarima Luni i Marku je ponuđen najveći iznos da uđu sa Miom. Odmah za njima su Nadežda i Toma, koji bi ušli sa Longom – dodao je izvor.

Miljana Kulić Foto: screenshot tv pink / screenshot
Miljana Kulić
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!