.

Starleta Maja Marinković bila i sa Mensurom Ajdarpašićem, otac pokušava da je opravdava pa kudi mladića!

I ON JE TAKOĐE PRAVIO HAOS PO ZADRUZI! Taki čuo da je Maja bila sa Mensurom, odmah se oglasio i otkrio kakvo zapravo mišljenje ima o Ajdarpašiću!

Maja i Mensur su imali kratku aferu pre njenog ulaska u „Zadrugu 4“, što joj je Janjuš uvek zamerao

I ON JE TAKOĐE PRAVIO HAOS PO ZADRUZI! Taki čuo da je Maja bila sa Mensurom, odmah se oglasio i otkrio kakvo zapravo mišljenje ima o Ajdarpašiću!

Alo/printscreen

Nakon što je Maja Marinković na svom profilu na Instagramu pokazala kako uživa sa Mensurom Ajdarpašićem u noćnom provodu u Budvi, gde su uživali i nazdravljali, njen otac Taki otkrio je šta misli o zbližavanju njegove ćerke sa Mensurom i u kakvim su oni odnosima jer je Mensur uhvaćen u Takijem društvu dok je boravio u Beogradu nedavno.

PREPORUKA:   Prva svađa u Zadruzi 5, Dalila Dragojević i Stefan Karić ukrstili koplja!

Sa Mensurom sam u sjajnim odnosima. Nemam apsolutno ništa protiv njenog druženja sa njim na moru. Mensur i ja smo čak nekoliko puta i izašli zajedno kada je bio u Beogradu i imam super mišljenje o njemu. Iskreno, ne bih se bunio da mi on bude zet, nikad se ne zna – rekao je Taki o nekadašnjem zadrugaru, koji je, baš kao Majin bivši Janjuš, takođe lomio i tukao po „Zadruzi“.

PREPORUKA:   Maja i Janjuš ulaze u Zadrugu 5, sprema im se pakleno učešće u rijalitiju!

Alo!/Kristijana Ćaćić

Maja i Mensur su imali kratku aferu pre njenog ulaska u „Zadrugu 4“, što joj je Janjuš uvek zamerao. Kada su se Maja i Janjuš svađali, ona je često pominjala Mensura kako bi ga povredila.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!