.

Starleta Maja Marinković žestoko odbrusila oženjenim muškarcima koji varaju žene u rijalitijima, oni posramljeni spustili glave

ZAPUŠILA IM USTA! Maja brutalnim odgovorom o varanju žena sasula Janjušu i Kristijanu sve u facu, zadrugari od sramote spustili poglede!

Bez dlake na jeziku!

ZAPUŠILA IM USTA! Maja brutalnim odgovorom o varanju žena sasula Janjušu i Kristijanu sve u facu, zadrugari od sramote spustili poglede!

Printscreen

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su bili gosti u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića i potpuno iskreno i bez dlake na jeziku otkrili sve o pikanterijama iz njihove veze.

U toku emisije se poteglo pitanje koga Janjuš više voli i tokom njegovog izlaganja se umešao i Kristijan koje je rekao da svoju ženu voli najviše na svetu da bi ih obojicu prekinula Maja i jasno stavila do znanja sve o njihovim postupcima u Zadruzi.

PREPORUKA:   Janjuš i Filip Car dobili sliku polugole starije žene, adekvatno odgovorili!

Mislim da svima treba da bude jasno jedno, da su oni voleli svoje žene i da je to bila idealna i bajna ljubav oni ne bi ni ulazili u Zadrugu i prevarili njih – rekla je Maja i oduševila sve iskrenim odgovorom, zapušivši usta i Kristijanu i Janjušu.

Marko Janjušević, Maja i Janjuš, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Zadruga, Zadruga 4, uzivo zadrug,a zadruga danas, pink rs, zadruga 4, najnovije vesti, danas pink zadruga, zadruga pink tv, zadruga tv pink vesti uživo, zadruga tv pink zadruga
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!