.

Nakon prevare javno pred ekranima supruga Kristijana Golubovića podnosi zahtev za razvod i tražiće zabranu prilaska detetu muža preljubnika!

NAKON JAVNE PREVARE! Ivana napustila njihov zajednički stan, otkriveno gde je otišla, a potez koji planira da uradi šokirao celu porodicu?!

Haos tek sledi!

NAKON JAVNE PREVARE! Ivana napustila njihov zajednički stan, otkriveno gde je otišla, a potez koji planira da uradi šokirao celu porodicu?!

Alo

Sada kada je sasvim jasno da bivši robijaš i aktuelni učesnik „Zadruge„, Kristijan Golubović ne krije vezu sa Kristinom Spalević, nakon što su isplivali snimci njihovog intimnog odnosa, njegova supruga Ivana navodno je potpuno van sebe, prenosi Blic.

Kako saznaje gorepomenuti portal, ona ne samo da se navodno iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla kod majke u selo Ratina sa njihovom ćerkom, već navodno planira da traži zabranu prilaska.

Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da veruje da je to uradio tako javno i još da se posle svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savet kako da se razvede. Ali, to nije jedino ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i ćerki, te da dete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno. Ona ide na to da Kristijana ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dete viđa samo u kontrolisanim uslovima. Ne znam šta će biti njeni argumetni za takav zahtev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam – kaže izvor blizak Ivani i dodaje:

PREPORUKA:   Kristina Spalević ima podršku od oca da bude ljubavnica i ima svakodnevni seks sa oženjenim Kristijanom Golubovićem!

Foto: Youtube/Printscreen

Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali,sada joj je prekipelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu ćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo – dodaje izvor za gorepomenuti portal.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!