.

Supruga Nikole Grujića: Šokirana sam, ušao je da zaradi za decu a pravi haos, bruga sebe i porodicu i oženjen se muva sa ženama pred milionima ljudi!

U ŠOKU SAM, UŠAO JE ZBOG DECE, A ON PRAVI SR*NJA! Žena Nikole Grujića ne može da veruje šta joj suprug radi u rijalitiju, nije birala reči!

Grujina žena je u šoku šta joj je njen suprug priredio

U ŠOKU SAM, UŠAO JE ZBOG DECE, A ON PRAVI SR*NJA! Žena Nikole Grujića ne može da veruje šta joj suprug radi u rijalitiju, nije birala reči!

Printscreen

Oženjeni pevač Nikola Grujić Gruja posle žurke, u ranim jutarnjim časovima, napravio je haos u „Zadruzi“. Tokom čitave noći je, posle koje čašice više, otpočeo maratonske rasprave sa svojom simpatijom Milanom Mimom Grujić, kojoj je opet priređivao ljubomorne scene, a u emotivnom rastrojstvu napravio je karamol na imanju, sa kog je hteo da pobegne, zbog čega je završio iza rešetaka.

PREPORUKA:   ZAPLET: Milan Janković Čorba ubačen u Zadrugu da rasturi Filipa Cara i starletu Maju Marinković koji imaju zajedničku ružnu istoriju!

Jutrošnje scene teško su pale Grujinoj supruzi Ljilji, koja njega u ovom izdanju ne prepoznaje.

– U šoku sam zbog ovoga što se desilo. Čudno mi je da baš tako reaguje, do sad nije bio iz te priče, Ne znam šta je pametno… Verovatno me narod pljuje, ja ne znam, ne znam šta je pametno da kažem – priča Ljilja.

Foto: Youtube/Printscreen

– On je u haosu jer ne zna šta se dešava sa mnom, znam ja šta njega muči. Ne želim mnogo da pričam… Nek pravi on za sebe ružno, ja želim maksimalno da budem čista. Obavićemo razgovor kad on izađe – kaže Ljilja, koju boli sve što njen muž radi sa Mimom.

PREPORUKA:   Mina Vrbaški unela korona virus u Zadrugu, ona zaražena u bolnici prima infuziju, učesnici rijalitija u panici, javili se prvi simptomi među učesnicima!

– Razočarana sam, ušao je da zaradi pare za decu, a on pravi s*anja. Ne znam da li je realno da li se toliko pogubio ističe ona.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!