.

Tara Simov podnela tužbe za izgovorene neistine o njenom ljubavnom životu

TARA SIMOV PODNELA TUŽBE Osvanule tvrdnje da je bila u vezi sa bivšim Ane Korać, sad se i on oglasio: „Sledeći put čašu o glavu“

Marko Đedović u „Zadruzi 4“ izneo je tvrdnje da je Tara Simov bila u vezi sa Filipom Mijatovim, nekadašnjim zadrugarom i bivšim dečkom Ane Korać, a sada su se ovim povodom oglasili i Simova i Mijatov.

Filip Mijatov Foto: RAS Srbija
Filip Mijatov

Filip Mijatov odlučio je, naime, da podrži Taru i da joj pruži podršku protiv, kako oboje tvrde, kleveta.

PREPORUKA:   Supruga preljubnika repera Nenada Aleksića Ša ušla u Zadrugu, reper plakao kao kiša zbog životne greške koju je načinio!

Simova je na Instagramu objavila skrinšot prepiske sa Filipom.

Tara Simov i Filip Mijatov - prepiska Foto: Instagram / Instagram
Tara Simov i Filip Mijatov – prepiska

– Onom Đedoviću, bude li rekao još jednom da smo ti i ja nešto imali, čašu o glavu da razbiješ… I slobodno im reci tamo da sam bio sa onom koja je izmislila i rekla da sam sa tobom nešto imao… Imaj prijatno veče i svu ti sreću zelim. Toliko – napisao je Mijatov, a Tara mu je odgovorila.

PREPORUKA:   Filip Car i Mina Vrbaški se grlili i u emotivnom trenutku priznali šta osećaju, Mina poželela dete sa Carom!

– Znači hvala ti do neba. Tuženi su svi. Bez brige, ali sram ih bilo – napisala je Tara koja je, podsetimo, u „Zadruzi 4“ otpočela vezu sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!