.

Tara Simov pregovarala sa produkcijom TV Pink o povratku u Zadrugu i regulisanju duga od 50000 evra, a dogovoren i datum povratka

OVO SU DETALJI DOGOVORA TARE I „PINKA“ Evo šta se čeka za konačnu odluku oko povratka u „Zadrugu“
Foto: Instagram / screenshot

Tara Simov danas je bila na razgovoru sa čelnicima „Zadruge“ u vezi povratka u rijaliti, a isti je trajao nekoliko sati, saznaje „Blic“.

Tara Simov Foto: screenshot
Tara Simov

– Simova je satima razgovarala sa predstavnicima produkcije rijalitija, razgovor nimalo nije bio prijatan. Najviše su se fokusirali na činjenicu da je dužna 50.000 evra posle diskvalifikacije zbog agresivnog ponašanja – navodi dobro obavešten izvor „Blica“.

PREPORUKA:   Supruga preljubnika repera Nenada Aleksića Ša ušla u Zadrugu, reper plakao kao kiša zbog životne greške koju je načinio!

– Dogovorili su se da narednih dana utanače sve detalje oko njenog povratka, koji je izvestan. Obe strane su pristale na određene ustupke, te će se za nekoliko dana znati na koji način i pod kojim uslovima ćemo Taru ponovo gledati u rijalitiju „Pinka“, konačna odluka će pasti do kraja nedelje. Tara je uzela stvari koje su joj ostale u rijalitiju i dogovorili su se da se vide za par dana ponovo – dodaje naš izvor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!