.

Tara Simov se ludo provodila na Beogradskim splavovima pa ljubila nepoznatog muškarca!

ISPLIVAO SNIMAK TARINOG LUDOG PROVODA SA SPLAVA! Simova uživala u MUŠKOM društvu, pao i POLJUBAC: Ša bi odlepio kada bi video ovo!

Nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge 4“, Tara Simov se  javno žalila i kukala da nema od čega da živi, a sada se oglasila sa jednog beogradskog splava i pokazala kako uživa.
Tara Simov

foto: Printscreen

Naime, Simova se dobrim provodom pohvalila i na svom Instagramu, a u brojnom društvu su između ostalih i zgodni momci sa kojima je evidentno vrlo bliska i prisna.

PREPORUKA:   Tara Simov intervju, ispričala o kontaktu sa Ivanom Aleksić, o novcu koji bi dobila u rijalitiju, o dužničkom ropstvu prema TV Pink itd.
Tara Simov
foto: Printscreen

Ona je igrala i uživala, a na Instagramu je objavila fotografiju gde ljubi muškarca u obraz, dok on ponosno i sa osmehom na licu slika.

Tara Simov
foto: Printscreen

S druge strane, „isplivala“ je još jedna fotka na njenom Instagram profilu gde ona grli drugog muškarca, a on je poručio:

„Nastavljamo gde smo stali prošlo leto“, napisao je on.

PREPORUKA:   Tara Simov psihički pukla pa je presekla vene, pokazala ožiljke na ruci!
Tara Simov
foto: Printscreen

Svi se pitaju kako bi reper Nenad Aleskić Ša reagovao kada bi video koliko se Tara dobro provodi dok on u rijalitiju tuguje za njom.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!