.

Tara Simov u uživo uključenju na internetu pobesnela zbog epiteta da je LJUBAVNICA i imala je poruku za repera (SNIMAK)

Tara u lajvu besnela i histerisala zbog epiteta „ljubavnice“, u rastrojstvu se obratila Nenadu

– Od kada sam ja to ljubavnica, od danas? – pitala je besno Tara

Tara Simov, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je zbog ponašanja diskvalifikovana iz Zadruge, Tara Simov se nekoliko puta kratko oglasila, a sada je imala lajv na Instagarmu koji je pratilo nešto više od 8.000 ljudi.

Tari očigledno smeta epitet ljubavnice koji su joj dodelili zadrugari, ali i pojedini gledaoci, pa je i to bila jedna od tema u njenom lajvu.

– Kako je to odjednom Nenad najodvratniji? Zanima me isto tako odakle informacija da mene Stefan napolju čeka. Od kad sam ja to ljubavnica, od danas? Gde je bilo to mišljenje naroda da sam ljubavnica, najgora i sve ostalo, dok smo bili zajedno unutra? – rekla je bivša zadrugarka u lajvu, a zatim se sramno obratila gledaocima rijalitija.

PREPORUKA:   Filip Car i Mina Vrbaški imali SEKS POMIRENJA, u krevetu pored ostalih učesnika Zadruge! (SNIMAK)

Kažem sad svim gledaocima – Nabijem vam ku**c u dupe, svima vama koji pokušavate da trujete Nenada i da ga okrenete protiv mene, neće vam uspeti… Tako je ljubavi, nikome ne veruj – rekla je Tara, a nije se libila ni da opsuje.

Podsetimo, Ša je očajan otkako je Tara izašla iz Zadruge. Ona je ranije na Instagramu napisala da je psihički loše, a jasnu poruku je poslala i svom još uvek oženjenom dečku.

Sve ok ljudi sa mnom, malo sam psihički loše, nemojte da brinete – bila je prva poruka kojom se Simova oglasila nakon diskvalifikacije.

Nenade, volim te do groba – napisala je Tara raniej u drugoj objavi.

Naime, Tara je već nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome tek danas, 6. maja, nakon višečasovnog divljanja po kući uspela.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA žali što se zaljubio u Taru Simov, ne može da je smisli niti očima da je vidi!

Simova je u ranim jutarnjim časovima počela ponovo da napada Miljanu Kulić, koju je pre dve večeri napadala i šutirala, zbog čega je kažnjena honorarom.

Nakon haosa koji je ujutru napravila, Simova se vratila u kuću i ponovo krenula ka Miljani Kulić, međutim, i obezbeđenje i Nenad Aleksić Ša su je zadržavali. Došlo je do brutalnog okršaja između Tare i Ša.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za Taru u spoljnom svetu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!