.

Valentina Stanković zbog Zvezdana Slavnića pobegla iz Zadruge pa je odmah DISKVALIFIKOVANA!

Zadrugarka se DISKVALIFIKOVALA zbog Zvezdana Slavnića: Otkriven razlog Valentininog bekstva iz rijalitija: „Zaljubila se u njega“

Valentina Stanković diskvalifikovana je iz „Zadruge“ zbog samoinicijativnog napuštanja imanja.
Valentina Stanković diskvalifikovana iz Zadruge Foto: Zadruga Official / screenshotValentina Stanković diskvalifikovana iz Zadruge

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je zadrugarima odluku Velikog šefa, a onda su zadrugari pričali o mogućim razlozima njenog napuštanja rijalitija, a jedan od njih je bio Zvezdan Slavnić.
Valentina Stanković napustila imanjeValentina Stanković napustila imanje

Naime, Slađa Lazić, Šarmen Soraja Leoni Altman i Bojan Simić komentarisali su danas Valentinine emocije prema Zvezdanu Slavniću. Oni su došli do zaključka da je Valentina pobegla iz rijalitija zbog svađe sa Zvezdanom.

PREPORUKA:   Miljana Kulić u ranu zoru napala Bebicu deterdžentom! (SNIMAK)

– Pa šta ako se zaljubila, nije brate to ne znam šta. Mora prvo da smrša – rekao je Bojan.

– A dobro, ima 18 godina. Imaš ljude koji ne mogu da podnesu pritisak. Njoj je bio problem kad se Zvezdan posvađao sa njom – rekla je Slađa.

– Ona je zaljubljena u Zvezdana – rekao je Bojan.

– Ja sam uvek razmišljala o posledicama – rekla je Slađa.

Inače, Valentina Stanković je u Zadrugu ušla kao maloletna, kada je imala 17 godina.

– Ja sam Valentina Stanković, dolazim iz Prokuplja i imam 17 godina. Punoletstvo slavim u februaru, tako da ću ga sigurno proslaviti u „Zadruzi“. Ne znam da li ulazim u rijaliti, snimila sam profil, ali nisam sigurna da ću ući. Majka me podržava, jer je ovo moj novi početak za novi život i neke druge stvari, kao i moju karijeru. Volela bih da postanem pevačica. Nisam bila u muzičkim vodama, ali je sada prilika. Nemam dečka, a ako uđem u rijaliti neću imati se*s pred kamerama – rekla je Valentina Stanković pred ulazak u Zadrugu 6.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!