.

Žena Marka Bulata ulazi u Zadrugu da otkrije istinu o starletama, kriminalcima, i pevačima i pevačicama koji se bave prostitucijom!

Raskrinkaće kriminalce i devojke koje se bave „NAJSTARIJIM ZANATOM“! Sada ulazi u Zadrugu i IMA TURBULENTAN ŽIVOT

Marija i Marko Bulat

Foto: Instagram/bulat.marko / Instagram

Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, prema pisanjima domaćih medija uskoro će ući u rijaliti „Zadruga 4“.

  Foto: Instagram/bulat.marko / Instagram
Marija i Marko Bulat

Naime, Marija je nedavno potpisala ugovor sa produkcijom TV „Pink“, piše „Alo“, a kako se dalje navodi, jedan od zadataka joj je da raskrinka aktuelne zadrugare budući da većinu poznaje iz spoljnog sveta, a sa pojedinim učesnicima sretala se i dok je radila u policiji.

Osim toga, Marija namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

– Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima – kaže izvor na početku razgovora i dodaje:

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA priznao da je sve slagao!

– Od nje se očekuje da u Beloj kući iznese dosta toga i raskrinka mnoge ljude, kako žene, tako i muškarce. Pogotovo one koji se dovode u vezu sa kriminalom i „najstarijim zanatom“. Nesumnjivo je da raspolaže sa mnogo informacija, budući da je dugo radila kao policajka – priča izvor.

Marko Bulat Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Marko Bulat

Kako kaže, osim što će se baviti budućim cimerima, Marija planira i da prvi put iznese detalje iz svog privatnog života.

– Marija je potpisala ugovor sa čelnicima „Pinka“ i njen ulazak se očekuje uskoro. Marko će brinuti o njihovom sinu Savi i ćerki Doroteji, ali i o Sofiji koju je njegova supruga dobila u prethodnom braku. Budući da zbog pandemije korona virusa Bulat nema posla, neće mu biti problem da brine o deci i kući, dok Marija zarađuje od učešća u najgledanijem rijalitiju – tvrdi izvor.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović živi u tami i paklu, zbog prevare divne supruge i ostavljenog maloletnog deteta, sa devojkom kojoj deda može biti!

Podsetimo, Marija je preživela dramu kada je rodila ćerkicu u šestom mesecu trudnoće. Ona tada nije želela da priča o trudnoći, jer se porodila u šestom mesecu, pa je beba u inkubatoru provela tri meseca.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!